SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Sitesini Yeniledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:51:14
Belediye Sitesini Yeniledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin resmi internet sitesinin yenilendiği ve daha kapsamlı hale getirildiği bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan şu açıklama yapıldı:

"www.malatya.bel.tr adresinde yayınlanmakta olan Malatya Belediyesi resmi internet sitesi, vatandaşların belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşımını sağlayacak şekilde görsel, fonksiyonel ve içerik olarak yepyeni bir yapıya kavuşturuldu. 

Teknolojik altyapısı ile Türkiye'nin en önde gelen belediyelerinden biri olan Malatya Belediyesi, vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla web sitesini yeniledi. 

Yeni yapılan modern tasarım; E-belediye,  Kent Rehberi,  E-İmar uygulamaları ve E-Mezarlık ile tam uyumlu hale getirilirken,  projeler, kültürel etkinlikler, yatırım ve hizmetler detaylı olarak vatandaşlarla buluşturuldu. Web sitesinde ayrıca, haber ve duyurular, meclis ve encümen kararları, ihale ve temin ilanları, Malatya ve ilçe tanıtımları, fotoğraf galerileri, hizmet birimleri tanıtımları, iletişim ve bilgi edinme sayfalarına kolay erişim sağlanıyor. Bunların yanı sıra belediyeye ait yayınlar, raporlar ve tablolar ise multimedya dergi haline getirilerek web sitesi içerisinde sunulmaya başlandı. 

www.malatya.bel.tr adresini ziyaret eden kullanıcılar; belediyeye ait güncel haberleri takip edebildikleri gibi, su ve vergi borcu sorgulaması yapabiliyor, ödemeler de dahil her türlü online işlemi 24 saat süresince gerçekleştirebiliyorlar. 

Güvenliğin üst seviyede tutulduğu www.malatya.bel.tr adresine giren ziyaretçilerin sadece belediyeye değil, Malatya'ya ve ilçelerine dair birçok bilgiye daha hızlı bir şekilde ulaşabilmesi sağlanıyor. 

Belediye hizmetlerinden haberdar olmak isteyen vatandaşlar, yeni web sitesinde yer alan “Belediyemizden Haberdar Ol” bölümüne ekleyecekleri e-posta adresleri ile hizmet ve etkinliklerin elektronik posta olarak kendilerine gönderilmesini sağlayabilecekler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız