SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Soba Kurma Ekibi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:15:30
Belediye Soba Kurma Ekibi
A- A+ PAYLAŞ

Yaş ortalamasının en yüksek olduğu ilçelerden biri olan Arguvan’da, belediye tarafından oluşturulan ekip, yaşlı vatandaşların evlerini ziyarete ederek vatandaşların sobalarını kuruyor.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’da yaşlı bir ailenin evini ziyaret ederek burada sobayı kurdu. İlçedeki yaşlı ve ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayan ekipler Belediye’ye gelen talepler doğrultusunda evlere giderek sorunlarının çözümünü kolaylaştırıyor. Soba kurulumunda bizzat bulunan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş soğukların artması ile sobalarını kurmakta zorluk çeken yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara olanakları ölçüsünde desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Kış aylarının gelmesi ile soba kurmakta ve odun taşımakta zorluk çeken yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Evde Bakım Hizmeti projesini hayata geçirdiklerini belirten Kızıldaş, “Amacımız yaşlılarımız ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza rahat bir ortamda yaşam sağlamak” diye konuştu.

Evde Bakım Hizmeti projesinin uygulandığı ev sahibi Yıldız Güven isimli vatandaş da, “Allah sizden razı olsun. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Başta Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların Arguvan Belediyesi ile irtibata geçmesi istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız