SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Tesisi Satın Aldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:09:26
Belediye Tesisi Satın Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Belediyesi bünyesinde ulaşım hizmetlerinin sağlanması amacıyla kurulan Doğanşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Şirketi, Beypınarı dinlenme ve mesire alanını bünyesine kazandırdı. 

 Son olarak Beypınarı Balık Tesislerini bünyesine katan Doğanşehir Belediyesi, zarar etmekte olan tesisi 1 milyon lira ile satın alarak 500 bin TL yatırımla Doğanşehir ve bölge halkına kazandırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Doğanşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Bayram Kaya, “Kuruluşundan bu yana zarar eden Belediye Ulaşım Hizmetleri Şirketi’ni seçimle devr aldığımızda yaklaşık 1 milyon borcu bulunuyordu. Yıllık sanayi masrafı çok yüksek rakamlara ulaşan otobüsleri, minibüslerle değiştirdik, masrafa giden parayı kara dönüştürdük. Belediyemize ek borç getirmeden kendi imkanlarımızla borçlarımızı ödedik. Daha sonra yine bir vatandaşın elinde zarar eden zaten 70 dönümü Polat Belediyesinden Doğanşehir Belediyesine geçen tesisleri 1 milyon lira ile satın aldık. Beypınarı Tesisleri’nde peyzaj çalışmaları sürüyor. Şu an itibariyle şirketimiz, tek kuruşunu belediyeden almadan kendi bünyesinde büyüyerek ulaşım hizmetlerinin yanı sıra gıda sektöründe de atılımlar yapmış ve yüzde 100 başarı sağlamıştır. Beypınarı Dinlenme Tesislerini bölgeye hitap eder şekilde, tüm dinlenme ihtiyaçlarına cevap verecek bir mesire alanı olarak düşünüyoruz. Buraya dışarıdan gelen her misafirimiz, Doğanşehir ve Polat’ta alışveriş yaparak, esnafımızın da kalkınmasına katkı sağlayacak. Bu çalışmaları yaparken kendi kar amacımızı değil. Doğanşehir’imizin cazibe merkezi olmasını hedefliyoruz. Şirketimiz, borçlarını gayet rahat bir şekilde ödemekte, aylık ortalama 250 ila 500 bin TL ciro yapmaktadır” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız