SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye TSO ve TB'ye Mercedes Satacak!

0
Güncellendi - 2018-10-11 22:42:18
Belediye TSO ve TB'ye Mercedes Satacak!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı çalışmalarına başladı. Toplantıda, çeşitli yatırımların devamı için 2018 mali yılı bütçesine 70 milyon TL ek ödenek konulması talep edildi. Öte yandan bitüm alım işlemleri için 20 milyon TL kredi kullanılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Doğan Başkanlığında yapılan meclis toplantısında ilave maddeler okunarak gündeme alınmasından sonra maddelerin görüşülmesine geçildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi’nin bütçesinden 9 milyon 558 bin TL’nin Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Dairesi’ne aktarılması, MOTAŞ’ın hissedarı olduğu Melid Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi’nin sermaye artışından doğan 2 milyon liranın ödenmesi, İnönü Kapalı Çarşısı’nda bulunan 139 No’lu bölümün su tahsilat veznesi olarak kullanılmak üzere 25 yıllığına MASKİ’ye tahsisi gibi konular kabul edildi.

Gündemde ayıca trambüsün kataner arızasını gidermeye çalışırken iş kazasında hayatını kaybeden Atilla Katırcı’nın isminin MAŞTİ kavşağında bulunan üst geçide verilmesi kararlaştırıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nde yeni bir kadro daha oluşturuldu. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi’nin teklifi üzerine Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı kadrosu ihdas edildi.

İKİ ODA BAŞKANINA LÜKS MERCEDES!..

Bu arada AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin bakanlığı döneminde gümrük indirimi ile alınanve belediyenin envanterine geçen, ancak halen iki meslek kuruluşunun başkanı tarafından makam aracı olarak kullanılan iki adet Mercedes marka binek araçlarının satışı kararlaştırıldı. 'İhtiyaç fazlası' olduğu belirtilen, biri Mercedes S350 (44 BV 001) ve diğeri Mercedes E250 (44 PL 101) model araçlar Ticaret Borsası ve Malatya Ticaret Odasına satılacak, böylece iki oda başkanı 'maledilmiş' 2 lüks makam otosunun sahibi olacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 mali yılı bütçesine 70 milyon lira ek ödenek konulması yönündeki Mali Hizmetler Dairesi’nin teklifi de bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci toplantısını 16 Ekim Salı günü gerçekleştirecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Yetim hakkı (5 yıl önce)
    Neden ihalesiz veriliyor? Malatya CHP uyuyor yada danışıklı dövüş!
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Yeter yav yeter bitirdiniz ülkeyi.kendi araçlarıyla gitsin gelsinler.Hava atacaklar yaa.yok yav bu ülke den olmaz olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Saribas (5 yıl önce)
    İsraf HARAM dır.O Mercedes lerse yetim hakkı var.Frankfurt Bel.Baskaninin makam otosu bile Audi A4 .Daha çok örnekleri var.Almanya'da çoğu bel.başkanlarının ve ticaret odası başkanının makam aracı yoktur.Haram yemeye devam ederseniz Bir gün O Mercedes lerim altında kalabilirsiniz. Allah'In adaleti büyüktür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    Yuhhhh!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    Kendi arabaları yok mu bu başkanlar hepsi iş adamı kendi şahsi arabalarını neden kullanmıyorlar çünkü ne kadar çarpsam belediyeyi o kadar kardır. Bir yere gelmek istiyorsan millet seni başkan seçmiş ise fedakarlık edeceksin fedakarlık edemiyor musun o zaman bırakacaksın o koltuğu
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (5 yıl önce)
    peki ALLAH bunun hesabını sormayacak mı .
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    Ülkemizde aylardır ekonomik krizin gündemde olduğu biliniyor. Enflasyon yüzde 24 Dolar 6 TL Avro 7 TL olmuş OSB de iflaslar başlamış Bizim TSO başkanı ve T.Borsası başkanından ses etmiyor Şimdi belli oldu ağalar Mercedese binecekmiş onlara kriz gelmemiş Bire bakalım hangisi (özellikle biri buna çok müsait),Mercedesi Ankara ya gönderip,kendisi uçakla gidecek,arabayı orada keyince kullanacak sonra yine uçakla dönüp,arabayıda karayoluyla Malatya ya getirtecek.Olamaz demeyin bunlar Malatya da hep olan şeylerdi.Belki bunlardan biri yapmıştır bile!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (5 yıl önce)
    İhale şartnamelerinin altına çok küçük harfler ile araç ve yakıtı yüklenici tarafından verilecektir yazıyorlar mazot bedava elemanlar bayram ziyaretini bile bu araçlarla yapıyorlar ondan sonra beş vakit namaz kılıp diyorlar başkanımdan allah razı olsun yazık günah israf ve kul hakkı haramdır. Allah ne diyor kul hakkı ile karşıma gelmeyin. Bu idareciler bu işlerin hesabını veremez beytülmal idaresi zordur her adam idareci olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Bu arabalar bugünkü rayiç fiyatlarının altında satılırsa bir vatandaş olarak herkes belediyeyi zarara uğramaktan belediye yetkililerine dava açmaya davet ediyorum Şahsen ben dava açacağım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Şuanda büyükşehir belediyeai ve maski de bulunan binek araç sayısı 100 ler ile ifade edilecek sayıda. Müdür ve üstü kademelerin şöfürüde var. Yeni kadro almış müüteahhit elemanlarının altında bile binek araç var. Bu israf değilde nesir, bu lüks değilde nedir? Varmı böyle bi mantık, makamın yükseliyor maaşın artıyor, altına lüks araç konuyor, sınırsız yakıt ve yanındada şöför. Bi araştırın veya takip edin bunlar çocuklarına okul servisi bile tutmuyor.. Ancak sizin hakkınızdan ALLAH gelir, çıkarır bir yerden ya bu dünyada yada ahirette..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardelen Gul (5 yıl önce)
    Eyyy ağalar.. Fransa cumhur başkanı renoya, İtalyan cumhur başkanı fiata biniyorda siz neden Hyundai ya da Toyota ya binmiyorsunuz. Çok mu zenginiz.. Zerre kadar inanç sahibi iseniz öbür dünyada tüyü bitmemiş insanların yetimin hakkında alarak bu bindiğiniz araçlarını hesabını vereceğinizi unutmayın… Sözün bittiğ yer..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (5 yıl önce)
    Sıradan vatandaş zamlarla ve tasarruf tedbiri ile uğraşsın.Nedense Mercedes’den başkası da makam aracı olamıyor.Fakir insandan oda başkanı veya vekil-başkan olamadığı için bence makam arabası olayına kimsenin ihtiyacı olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Parende (5 yıl önce)
    Rant yarışı tüm hızıyla devam ediyor ,
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Mercedes...paralarin nereye gittiği belli oluyor..ondan sonra gariban öğrencilerden vize ücreti alıyorlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)
    Şu israfa bak bi parça hakkım varsa haram olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Zaten belediyenin önünü araba galerisi gibi. Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla