SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Belediye' Üniversitesi!

A- A+ PAYLAŞ

"Battalgazi Üniversitesi" diye bir eğitim kurumu YÖK kayıtlarına göre yok!.. Ama Battalgazi Belediyesi'ne göre böyle bir üniversite var!..

İstanbul- Kurtalan seferini yapmakta olan Güney Ekspresi'nin, Pazartesi gecesi 23.20 sıralarında Malatya Garı'ndan hareket ettikten kısa bir süre sonra Hatunsuyu Beldesi sınırlarında raydan çıkmasının ardından, ekspresin 250 yolcusunun nakli için Battalgazi Belediyesi'ne ait otobüsler de olay yerine gönderildi.

İHA Muhabiri Burhan Karaduman'ın, "nakil telaşını" görüntülediği fotoğrafta yeralan Battalgazi Belediyesi'ne ait otobüsün "alın" ve "yan" tabelasında kocaman "BATTALGAZİ ÜNİVERSİTESİ" yazısı dikkat çekiyordu. Anlaşılan, söz konusu otobüs, Levazım Alayı'nın Şoför Okulu'na nakledilmesiyle boşalan ve askeriye tarafından İnönü Üniversitesi'ne tahsis edilen, halen üniversiteye bağlı birimlerin yerleşmeye çalıştığı bölgeye çalışan bir otobüstü. Dikkatsizlik sonucu "Battalgazi Üniversitesi" yazılmış, daha sonra belki farkedildiyse de "inşallah o da olur" denerek, düzeltme gereği duyulmamıştı!..

Otobüsün ön camına asılı levhada ise "İnönü Üniversitesi Battalgazi Kampüsüne gider" yazısı ayrıca dikkat çekiyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız