SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Üstlendi, Hizmet Bedava

A- A+ PAYLAŞ

Daha önce ücretli olan ve yeniden inşadan sonra bakım ve temizliği Malatya Belediyesi Esenlik Ldt Şirketi tarafından üstlenen Yeni Camii’nin WC’lerinden ücret alınmıyor.

Belediye Başkanı Cemal Akın Yeni Camii WC-Lavabo gruplarında incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Çarşı merkezinde özellikle WC ihtiyacı açısından büyük bir sıkıntı yaşandığını, Belediye’nin bu ihtiyacı gidermek için Yeni Camii’nin WC-Lavabo gruplarının bakım ve temizliğini üstlenerek önemli bir uygulama başlattığını belirten Başkan Akın, Yeni Camii’deki WC-lavabo hizmetlerinden dolayı vatandaşlardan ücret alınmadığını kaydetti.

Belediye Başkanı Akın incelemeler sırasında yaptığı konuşmada, “Yeni Camide yeni bir uygulama başlattık. Yeni Caminin Tuvaletlerinin ücretsiz olarak Malatya halkına ve Malatya’mızı ziyarete gelen misafirlerimize hizmet vermesi hususunda karar aldık.

Daha önce buralara yaptığımız gezilerde vatandaşlarımız bu yöndeki sıkıntılarını bizlere iletmişlerdi. Bugün özellikle burada namaz vaktini bekleyen yaşlı vatandaşlarımızla görüştüm. Sözkonusu uygulamadan fevkalade mutlu olduklarını belirttiler. Özellikle emekli vatandaşlarımızın bu uygulamadan çok memnun kaldıklarını gördük” şeklinde konuştu.

Wc-Lavabo ihtiyacının merkezde büyük sıkıntı yarattığını, Yeni Camii’de Belediye tarafından başlatılan ücretsiz uygulamasıyla bu sıkıntının giderildiğini vurgulayan vatandaşlar, böyle bir uygulamadan dolayı Belediye Başkanı Akın’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Eskisi yıkılarak yeniden inşa edilen ve 31 adet erkek (2’si engellilere yönelik alafranga) 4 adet bayan (2’si engellilere yönelik alafranga) WC ile 1 adet duş yerinin bulunduğu Yeni Camii tuvaletinde, WC-Lavabo gruplarının bakım ve temizlikleri Malatya Belediyesi tarafından ücretsiz olarak yapılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız