SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye ve Üniversite'den Yardım

A- A+ PAYLAŞ

 
Malatya Belediyesi tarafından Somali'de açlıkla mücadele eden insanlar için yapılan yardım kampanyalarına destek verildi. 
 
Malatya Belediyesi çalışanları ile belediye bünyesindeki şirket çalışanları tarafından toplanan 40 bin lira para, Somali’ye gönderildi. Toplanan para içerisinde Ramazan ayındaki iptal edilen İftar Yemekleri'nin bedellerinin de bulunduğu belirtildi. 
 
Somalideki duruma duyarsız kalamayacaklarını belirten Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Tüm dünyaya bir insanlık dersi veren milletimiz, Devletimizin ilgili organlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının düzenledikleri yardım kampanyalarına büyük destek vermişlerdir. Bu kampanyaya Malatya Belediyesi olarak geçtiğimiz Ramazan Ayında iftar yemeklerini iptal ederek yemek bedellerini, ayrıca Belediyemiz ve şirket çalışanlarımız tarafından düzenlenen kampanya kapsamında toplanan paralarla birlikte 40 bin liralık bir meblağı Somali’ye gönderiyoruz. Bu yardıma katkıda bulunan bütün personelimize teşekkür ediyor, Somali’de yaşanan dramın sona ermesini bir kez daha Yüce Rabbimizden diliyorum” dedi. 
 

ÜNİVERSİTENİN YARDIMI

Somali'ye yardım için İnönü Üniversitesi'nce başlatılan yardım kampanyasında, 20 bin 355 TL yardım toplandı. 
 
Üniversitenin internet sitesinde yayınlanan açıklamada şöyle denildi; 
 
"Kadın, erkek, çocuk 11 milyon insanın açlık nedeniyle ölüm sınırında yaşadığı ve her gün yüzlercesinin hayatını kaybettiği Somali için Üniversitemizde başlatılan yardım kampanyasına yoğun ilgi gösterildi.Üniversite çalışanlarımızın yardım kampanyasına sağladığı katkıların sonucunda toplam 20.355,00 TL yardım toplandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız