SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Belediye Ya da Başka Bir Güç Arkamızda Yok"

0
Güncellendi - 2017-11-10 03:54:19
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un sportif direktörü Aziz Yiğit, takım olarak yaşadıkları sorunlara karşın Araban Belediyespor’u 2-1 yendiklerini ifade ederek, sorunları hallettikleri taktirde, takımın istedikleri seviyeye geleceğine inandıklarını söyledi.

Yiğit, geride kalan haftada Araban Belediyespor’u 2-1 yenerek, önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Takımı maçtan iki gün öncesine kadar teknik direktör Murat Kurt ile ekibinin çalıştığını kaydeden Yiğit, “Takımımız fiziksel olarak iyi bir seviyeye geldi. Fakat Araban Belediyespor maçı öncesinde teknik direktör Murat Kurt ve ekibi ayrılmak durumunda kaldı. Bize, ‘ayrılacağız’ dediler, bide saygıyla karşıladık. Maçtan önce 3 tecrübeli oyuncumuz, ‘biz ayrılacağız’ dediler, ona da saygı duyduk” diye konuştu.

“BELEDİYE YA DA BAŞKA BİR GÜÇ ARKAMIZDA YOK”

Yiğit, zorlu Araban Belediyespor maçı öncesi futbolcularla bir toplantı yaptıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Burası arkasında belediye ya da büyük güçlerin olmadığı bir kulüp, bunu futbolcu arkadaşlarımıza da söyledik. İşadamı Nurettin Uğur’un tek başına finansmanını sağladığı bir spor kulübü olarak mücadele ediyoruz. Dolayısıyla beklentiler üst düzeyde olunca, buna gecikmelide olsa karşılık verildi. Belirli dönemlerde ödemeler yapıldı. Sonrasında verilen vaatler yerine gelmeyince, futbolculara da artık ben bir şey diyemiyorum. Kulüp başkanımız Araban Belediyespor maçında prim açıklayınca, futbolcularımız moral ve motivasyonla sahaya çıktılar ve ligin en güçlü ekiplerinden Araban Belediyespor’u 2-1 yendiler.”

“SORUNLAR HALLEDİLİRSE, İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALIRIZ”

Futbolcuların Araban Belediyespor karşısında iyi mücadele ettiğini dile getiren Yiğit, “Sporcularımızı mükemmel mücadele ettiler. Karşılaşmada altyapı teknik sorumlumuz Cafer Aypan, İsmail Timur ve bek kulübedeydik. Yıllardır bu işin içerisindeyim, bu kadar kaliteli mücadeleyi ilk kez gördüm. Bu mücadelenin devam etmesi için vaatlerinde yerine gelmesi gerekir. Cuma günü itibariyle çocukların sorunlarının çözüleceği vaadi verildi. Eğer bunlar yerine getirilirse ki önümüzde Elazığ Hankendi müsabakası var, sorunlardan arınıp, Elazığ’a gidersek oradan galibiyetle döneceğimize inanıyoruz. Bir sonraki haftada geçen sezon 3. Lig’den düşen ve bu ligin kaliteli ekiplerinden Dersimspor ile oynayacağız. Büyük bütçeyle kurulan çok kaliteli bir ekip ama önce biz kendi sorunlarımızı halletmeliyiz. Bu sorunlardan arınan bir takım hüviyetine kavuştuğumuz aman ben inanıyorum ki takımımız bizimde istediğimi seviyeye gelecektir” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Ali (6 yıl önce)
    Yorumcu iken şakır şakır konuşuyordun bahane yapma senden hoca olmaz kovulacağın gün tekrar yorum yaparım
    0
    0
    Yanıtla