SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Yakıt Vermeyince..

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:20:10
Belediye Yakıt Vermeyince..
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye İşhanı ile Yeni Cami'nin kaloriferinin yanmadığı belirtilirken, sorunun çözülmesi istendi. 
 
Belediye İşhanı ile Yeni Cami'nin kaloriferinin Belediye İşhanı'ndaki kalorifer kazanından ısındığı, yıllık fuel oilin yarısının Malatya Belediyesi, yarısının ise Belediye İşhanı esnafının karşıladığı belirtildi. 
 
Bu kış döneminde Malatya Belediyesi'nin fuel oil vermedeği için Belediye İşhanı ile Yeni Cami'nin kaloriferinin yanmadığı ifade edildi. 
 
Belediye İşhanı'ndaki esnaflar, "Biz burada 40 esnafız. Belediye İşhanı'nda belediyenin birimleri ve dernekler de bulunuyor. Ayrıca Yeni Cami'nin ısınması da bizim kaloriferden gidiyor. Esnaflar olarak, ısınma giderlerinin tamamını karşılayamadığımızdan dolayı kalorifer yanmıyor" dediler. 
 
Konuyla ilgili olarak, Belediye Basın Müdürlüğü kanalıyla bilgi veren Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan ise kira kontratında kiracıların ısınma giderinin kiracıların karşılayacağı hususu olduğunu iddia ederek, " Belediye İşhanı'ndan esnaflar konuyu iletmek üzere bizi ziyarete geldiklerinde, kendilerine belediye başkanımızın il dışında olduğunu, gelince konuyu istişare edip, nasıl yardımcı olunur, sorun nasıl çözülür belediye başkanımız ile görüşmeden sonra esnaflara bir karar bildirileceğini ifade ettik" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız