SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Yaz Okulu Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:40:34
Belediye Yaz Okulu Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk ve orta okuldaki öğrencileri için Yaz Okulu programları tamamlandı. Yaz Okullarının bitmesi dolayısıyla final programı düzenlendi. 

Yaz okulları öğrencilerinin şiir, müzik dinletileri ve skeç gösterileri sunduğu programda konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür ve Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan, Yaz Okullarına 7 sosyal tesiste 650 öğrencinin devam ettiğini ve 35 eğitimcinin görev aldığını kaydetti. Yağbasan, 25 günlük program kapsamında öğrencilere ‘İbadet’, ‘Siyer’, ‘Görgü Kuralları’ ve ‘Güzel Ahlak’ dersleri verildiğini belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaptığı konuşmada, eğitimin öneminden bahsederek, “Çocuklarımız, düzenlediğimiz yaz okulları sayesinde kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri bir imkana kavuşmuş oldular. Öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Çakır, Sanat Merkezinden başlayarak yaygınlaşan ve şu an sayısı 23’e ulaşan sosyal merkezleri hizmete sunduklarını kaydederek, “Buralarda sosyal aktiviteleri her boyutuyla, her yaşa hitap edebilecek bir şekle dönüştürdük. Eğitimle ilgili 5 tanesi semt konağı olmak üzere 7 merkezimiz var. Buralarda da her yıl bin 800 civarında öğrencimiz yararlanıyor” ifadelerini kullandı.

Çocuklarımızın zamanlarını boşa geçirmemeleri ve kendilerini geliştirmeleri için yaz okullarını açtıklarını dile getiren Başkan Çakır, “Diğer sosyal etkinliklerin yanı sıra çocuklarımızın bireysel olarak gelişimlerine katkıda bulunmak, aileleri için daha verimli olmaları ve daha sağlıklı toplum yapısı için yaz eğitimini de başlattık. Önümüzdeki yıllar daha kapsamlı olarak bu çalışmayı sürdüreceğiz. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Ödül töreninin de gerçekleştirildiği programda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu ile İsmail Nacar tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu, İsmail Nacar ile yaz okulları öğrencileri ve velileri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız