SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Zabıtalarına Saldırı.. 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2020-07-24 20:31:08
Belediye Zabıtalarına Saldırı.. 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde belediyenin döşediği parke taşlarının söküldüğü ihbarı üzerine bölgeye giden zabıta ekipleri saldırıya uğradı. Olayda biri ağır olmak üzere 2 zabıta memuru yaralanırken, polis 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Battalgazi ilçesi Orduzu Mahallesi'nde Battalgazi Belediyesinin kaldırımlara döşediği parke taşlarının söküldüğü ihbarı üzerine olay yerine zabıta ekipleri yönlendirildi. Kısa süre içinde olayın yaşandığı eski Orduzu Belediyesinin bulunduğu alana giden ekipler, kaldırımlardaki parke taşlarının söküldüğünü tespit etti. Olay yerinin fotoğraflarını çeken zabıta ekipleri, tutanak düzenledikten sonra olayı gerçekleştirdiği iddia edilen kişinin evine gitti. Karşılarında ekipleri gören şüpheli ve yakınları, olayın kendileri tarafından gerçekleştirilmediğini öne sürerek zabıta ekiplerine saldırdı. Sopalarla zabıta ekiplerine saldıran şüphelilerin darp etmesi sonucu 2 zabıta memuru yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan zabıta görevlilerinden M.B.’nin kafasına, yüzüne ve vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı darbeler sonucu durumunun ağır olduğu belirtildi. Doktorların müdahalesinin ardından yoğun bakım ünitesinde tutulan zabıta memurunun, gece boyunca hayati tehlikesi nedeniyle müşahede altında tutulduğu ve şu an hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 5 şüpheli ise sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Savcılık işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan 5 şüpheli şahıs, adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 yıl önce)
    Hırsızlığı meşrulaştırmayın. Yol olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Safak (3 yıl önce)
    Zabıta hırsızlık olayını suçüstü yapmamis, iddialar üzerine bir eve gitmiş. Burada sanırım bir yetkisizlik durumu var. Sen zabıta olarak tutanağını tutarsın, varsa elindeki bilgi ve belgelerini polisle paylaşırsın o kadar. Gerisi adli makamlarin işi derim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Köylü (3 yıl önce)
    Böyle devam ederse vah zabıtalara vah güzelim zabıtalar günde 5 vakit dayak yer artık
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (3 yıl önce)
    ne bekliyorsunuz o kadar arızalı, katil ne varsa tahliye ettiler. demekki tutuklamaları için zabıtanın ölmesi gerekiyordu .yazık ama gercek su ki kopuk haddinden fazla malatyada. allah yardım etsin millete
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (3 yıl önce)
    İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamali
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (3 yıl önce)
    Hukuk sistemi böyle çöker yapanın yaptığı yanına kar kaliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Devlet her alanda gücünü tesis etmelidir.Olayın detaylarını bilmemekle birlikte en azıından kamu vicdanı yönünden gözetim altında tutulmalıydılar.Her ne olursa olsun kamu görevlisini darp etmek affedilir gibi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Ülkemizde suçlular, suç esnasında artık güvenlik görevlilerinden kaçmıyorlar. Direk savaşıyorlar. Nasıl olsa cezası da yok. Hükümetin de çok umrunda.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Tutuklama yoksa zabıtalar hergün dayak yer artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Hukukçu (3 yıl önce)
    Bunlar tutuklanmiyorsa, belediye zabıtasından kimse iş beklemesin, adamlar canlarını sokakta mi buldular? Ellerine cep TLF.larini alıp sandalye üzerinde çekirdek yiyip oyun oynasınlar.Kimse olmeyince tutuklama olmuyormu?Bal gibi oluyor,hem de her gün oluyor.Belediye zabitasinin sahibi yok demek ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdülhamit (3 yıl önce)Hukukçu isimli kullanıcı yorumuna
    Peki güzel kardeşim çekirdek citlemiyolarmi araçlarla Fink atmiyorlarmi TLF ri ellerinden dusuyormu havaları 1500 sen gönder Diyarbakır a bak nasıl zabıta görev yapıyor.İnanki Malatya zabitalarinin bir havası var sanırsın Malatya kendinin Elazığ ada ortak
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulhamit sen ne iş yapıyorsun iş yerinde tlf. Bakmıyormusun iş yerinde yemek yemiyormusun....Zabıta devletin memurudur ister arabayla gezer isterse de oyunu oynar zamanı geldiğinde havamızıda atarız sende zabıta olsaydın ki sınava girip 50 puan bile alamazsında sende hava atsaydın....
    0
    0
    Yanıtla
  • Vah ki vah (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sınav ha gerçekten güldüm ne sınavı ve kardeşim referans torpil diyecektin de şaşırıp sınav dedin galiba...Ayrıca arkadaşlar haklı bu memlekette zabıta ne iş yapar...Ha darp.edilen kişilere bende çok üzüldüm ALLAH şifalar versin...Ama görevlerini aşmışlar polisin görev alanına girmişler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Çok enteresan 1 'i ağır olan zabıta ölümden dönmüş.Saldırganlar serbest kalmış.Bunlar devletin memuru değilmi?Bırak hakareti saldırıya uğruyorlar ve serbest kalıyorlar!Acaba herşey serbestde Bizim mi bir şeyden haberimiz yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (3 yıl önce)
    Nasıl bir adalet sistemi var adam kamu malını çalıyor kamu personelini darp ediyor serbest nasıl bir ülke de yaşıyor zengin birinin çocuğu olsaydı anında tutuklarlar yapaları Belediye başkanı da olayı umursamamış bana dokunmayan bin yıl yaşasın hesabı O koltukta oturuyorsan personeline sahip çıkacan malına sahip çıkacan adam belediyenin malını çalmış personelini darp etmiş başka birşey olsa bakanları durmadan ararsınız Bi olayı sayın iç işleri bakanına iletin bakalım ay gece organizeden alır tıkarlar içeri ama malesef sizin için önemsiz Bi konu sayın başkan aramaya gerek duymazsınız vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    Mahkemeler ne iş yapar. Adamlar ölümden dönmüş tutuklanan yok.Bu ülkede hırsızlık yapmak serbest hale geldi.
    0
    0
    Yanıtla