SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyecilere Eğitim

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından yöneticilere yönelik olarak hizmetiçi eğitim seminerinin düzenlendiğini, amacın kalite ve verimliliği artırmak olduğu bildirildi.

Seminerle ilgili belediyeden yayınlanan bülten şöyle:

"Hizmette kalite ve verimliliği artırmak amacıyla Malatya Belediyesi tarafından yönetici kadroya yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenleniyor.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Bilge ve Lider Akademisi Eğitimleri kapsamında Belediye yöneticilerine yönelik başlayan eğitim semineri devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri’nin katıldığı eğitim semineri ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, öğrenmenin yaşının olmadığını belirterek, meslek içi eğitimin her şeyden önce kurum idarecilerine verilen önemin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Kurumsallaşmak adına bu tür meslek içi eğitim seminerlerinin çok önemli olduğunu da kaydeden Başkan Çakır, “Bilgin ve bilgili bir yönetim kadrosu Malatya halkına daha kaliteli ve verimli hizmetler sunacaktır. Türkiye’de ve Dünya’da bu manada motivasyonu artırmak adına periyodik olarak meslek içi eğitim seminerlerine önem verilmektedir. Biz de Malatya Belediyesi olarak, Malatya ve halkımıza daha kaliteli ve verimli hizmet sunabilmek için yönetici kadrolarımıza bu seminerleri veriyoruz” dedi.

Polis Evi’nde düzenlenen seminerde Prof.Dr. Mehmet Tikici ile Dr. Orhan Erdem’in haftada 3 gün süreyle Belediye Yöneticilerine, Liderlik, Aksiyoner Liderlik, Kurum Kültürü Oluşturma, Etkin İletişim Teknikleri, Motivasyon Teknikleri, Stres Yönetimi, Sorun Çözme Teknikleri, Çok Boyutlu Düşünme Teknikleri, Zaman Yönetimi, Toplantı Yönetimi, Kriz Yönetimi, Medya İle İlişkiler ve Hitabet Teknikleri konuları ile ilgili bilgiler verdiği kaydedildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız