SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Belediyecilik Sevgi İşi'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Darende ve Yeşilyurt ilçesindeki seçim büroları açılırken, bazı milletvekilleri ve Malatya adayı Ahmet Çakır da bu açılışlara katıldılar.

Açılışların yanı sıra, Darende'deki açılış sonrası Malatya'ya dönerken trafik kazasında ölen Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı'nın şoförünün cenaze töreniyle ilgili olarak yayınlanan bülten şöyle:

"* Darende ve Balaban seçim bürolarının açılışı
Balaban belde belediye başkan adayı Mehmet Kılıç ve Darende belediye başkan adayı İsa Özkan ait seçim bürolarının açılışı yapıldı. Kurucu başkanlara ve emeği geçenlere teşekkür edildi. Darende seçim bürosu açılışından sonra bir seyyar satıcıdan halka tatlı alınarak, ikram edildi.

Dün açılışı yapılan törene AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Öznur Çalık, AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, Belde Belediye Başkan adayları ve partililer katıldı.

Mustafa Şahin konuşmasında; “Ak Parti birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz en az %70 destek ile yine yolumuza devam edeceğiz. Durmak yok yola devam, bu güç birliğine güvenin, çünkü bu güç sizsiniz, sizin gücünüz size hizmet etmek için çalışıyor. Çalmadı, çırpmadı, bankaların içini boşaltmadı” dedi.

Ahmet Çakır konuşmasında; “Sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Evet; Belediyecilik sevgi işidir. İnsan sevgisi olmayan, insana karşı merhameti olmayan bu işte başarılı olamaz. Bizler Ak Partili siyasetçiler, vekiller, belediye başkanları olarak “insanı yaşat ki devlet yaşasın” mantığıyla insanımızı hem seviyoruz, hem yatırım yapıyoruz. Onun için Ak Parti bu kadar seviliyor, onun için başarılı oluyor” dedi.

Öznur Çalık konuşmasında; “Ak Parti kurulduğu günden bu yana hizmete talip olmuştur bundan sonrada sizlerin desteği ile yoluna devam edecektir. Darende Malatya yolu bizim için çok önem verdiğimiz bir yatırım ve önemli bir projeydi. Geçen yıl başlanan Balaban yolunun 4 km tamamlandı. Diğer taraftan Darende Malatya yolunun tünel ve yapım ihalesi geçen yılın 12 ayında yapıldı” dedi.

Mucahid fındıklı konuşmasında; “Ak parti olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Türkiye’de seçimlerde verilen destek ile ilk dört il arasına taşıyan Malatya’ya yakışan hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
Vatandaşların yoğun ilgi gördüğü tören seçim bürolarının açılışı ile sona erdi.

* Cenaze töreni
Önceki gün Yeşilyurt ilçesinin Yakınca Başkanı Katırcı'nın AK Parti Darende ilçe seçim bürosunun açılışından dönerken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 43 yaşındaki sürücüsü Emre Çubukçu’nun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenaze törenine Vali H. İbrahim Daşöz, Milletvekili M. Mücaihd Fındıklı, AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hayatını kaybeden şoförün yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız