SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Belediyecilikte Dönüşüm Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:45:29
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin seçim çalışmalarını Bostanbaşı bölgesinde sürdürdüğü bildirildi.

Bu çalışmalara ilişkin AKP basın açıklaması şöyle:

"Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya’nın AK Parti belediyeciliği ile büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını söyledi.  Çakır, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Malatya Koordinatörü Osman Boyraz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Hüseyin Cemal Akın, AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ve partililerle birlikte Bostanbaşı Beldesi sakinleriyle bir araya geldi.

“MİLLETİMİZ GEREKLİ CEVABI SANDIKTA VERECEKTİR”

30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimi sadece Mahalli İdareler Seçimi olmadığını ifade ederek, “Bu seçimde, Türkiye’de soygundan, kumpastan, uluslar arası faiz lobisinden yana mıyız? Yoksa haktan, kalkınmadan, adalette ve milli iradeden yana mıyız? Bunu oylayacağız. Bu nedenle 30 Mart yerel seçimlerini çok önemsiyoruz. Biz inanıyoruz ki, Bostanbaşı, Barguzu, Yeşilyurt’ta milletimiz oynanan oyunlara karşı gerekli tokadı sandıkta atacaktır” dedi. 

“GECE-GÜNDÜZ MİLLETE HİZMET EDİYORUZ”

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Malatya Koordinatörü Osman Boyraz, Malatya’nın gönüllerinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, “Şairin dediği gibi “Cennet şehirsin Malatya’m” dizelerinde olduğu gibi, Malatya’nın hepimizin gönlünde ayrı bir yeri var” ifadesini kullandı. Malatya’daki gezileri sırasında yolların fotoğraflarını çekip, sosyal medyada yayınladığını kaydeden Boyraz, “Fotoğrafları yayınladığımda arkadaşın biri “Vekilim şerit ihlali yapmışsınız diye cevap yazmış” aslında bilmiyor ki, yollarımız artık çift gidiş, çift geliş oldu. Duble yollarda seyahat ediyoruz. Biz millete hizmeti hakka hizmet olarak gördük. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde millete hizmet ediyoruz” dedi. 

“ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK”

Boyraz, gece-gündüz milletten aldıkları destek ve duayla çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Ferhat’ın Şirin’e olan sevdasının adı ne ise, AK kadrolarında bu millete olan sevdasının adı da budur. Bu milletin hakimi değil hizmetkarı olacağız. “Milletin hizmetçisi olacağız” dedik ve hizmet ettik. Ve bunun için gece-gündüz durmadan çalışıyoruz. Milletimizden aldığımız dua ve destekle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Değişen ve dönüşen Türkiye’nin altında sizin imzanız var. Sizler bu davaya alın terinizi ve samimiyetinizi, yeri geldi gözyaşınızı seferber ettiniz. Bizlerde sizlerden aldığımız bu emanete asla ihanet etmeden, yolumuza dimdik devam ettik. Alnımız ak, başımız dik çalıştık.”

“MİLLETİMİZ 30 MART’TA SANDIKLARI PATLATACAK”

Boyraz, 30 Mart’ta milletin Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlara karşı sandıkları patlatarak, cevap vereceğini kaydederek, “AK Parti kurulduğundan beri ne badireler atlattık. Üzerimizden ne toz bulutları gelip geçti. Ama hiçbir zaman boynumuzu eğmedik. Bu emanete hiçbir zaman ihanet etmedik. Ayışığı, Sarıkız, mitingler yaptılar, 27 Nisan muhtıraları verdiler. Gezi Parkı eylemlerinde Sayın Başbakanımıza “diktatör” dediler. Ama biz milletten aldığımız destek ve duayla bu zor günleri atlattık. Elbette ki birileri rahatsız olacak. Bundan Amerika’nın ve İsrail’in rahatsız olması normal. Ama Cumhuriyet Halk Partisi neden rahatsız oluyor? Milliyetçi Hareket Partisi neden rahatsız oluyor? Ya da birlikte gönül köprüleri kurduğumuz insanlar neden rahatsız oluyor? Bunu anlayamıyoruz. Ama bu millet çok iyi anlıyor. Milletimiz 30 Mart’ta sandıkları patlatacaklar. Milletimiz, 30 Mart’ta demokrasinin yanında saf duracaklar” ifadelerini kullandı. 

“HIZ KESMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin, geçmişteki yerel seçimlere göre büyük önem arz ettiğini söyledi. 

30 Mart yerel seçimlerinin “istikrara evet ya da hayır” deme özelliğini taşıdığını ifade ederek, “Bugüne kadar yapılan seçimlerin elbette ki kendi içlerinde özel durumları vardı. Ama şuanda her geçen gün sizler oylarınız, gönüllerinizi AK Parti’yle, o uzun adamla aynı yönde tercihlerinizi kullandığınız müddetçe, bir takım karanlık güç odakları hep rahatsız oldular. Şuanda yapacağımız bu seçim, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin üçüncü yerel seçimidir. Allah’a hamdolsun bugüne kadar vermiş olduğunuz oyların hakkını veren bir kadro ve liderle bu kutlu yürüyüşe başladık. Şuanda hız kesmeden de devam etmekteyiz” diye konuştu. 

“TÜRKİYE BÜYÜK BİR GÜÇ HALİNE GELDİ”

AK Parti Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, AK Parti’nin Türkiye’de büyük ve önemli hizmetlere imza attığını kaydederek, AK Parti’nin Türkiye’yi bulunduğu noktadan daha ileriye götürdüğünü söyledi. Akın, AK Parti’nin her alanda büyük atılımlar yaptığına dikkat çekerek, milletin desteğiyle Türkiye’nin dünyada büyük bir güç haline geldiğini belirtti. 

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİYLE MALATYA’DA BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM BAŞLADI”

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya’nın büyükşehir statüsüyle 30 Mart yerel seçimlerine gireceğini anımsattı. Malatya’nın artık büyüyen bir şehir olduğuna dikkat çeken Çakır, vatandaşların artık büyükşehre oy kullanacağını söyledi. Çakır, büyükşehir ile birlikte Malatya’nın şuana kadar geldiği noktadan çok daha ileriye gideceğini kaydederek, “Malatya 10 yıldır AK Parti belediyeciliğiyle tanıştı. B u süreçte de Malatya’da büyük bir değişim ve dönüşüm başladı. Bu şehrin her noktasında en güzel şekilde görünebiliyor. Görmek isteyen hizmetleri görüyor. Görmek istemeyen de çamur atmaya çalışıyor. Ama o çamur, halk nezdinde hiçbir zaman itibar görmedi” ifadelerini kullandı. 

“HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

 “Yaptıklarımızı abartan bir anlayışa sahip değiliz” diyen Çakır, “Yaptığımız çalışmaları anlatmakta zorlanıyoruz. Yüzlerce projemiz var. Ama bu şehri eğer geleceğe taşıyacaksak, bu şehrin kalkınmasını istiyorsak, mutlaka oylarımıza sahip çıkacağız” dedi. Büyükşehrin birçok imkan ve fırsatı da beraberinde getirdiğine değinen Çakır, “Birincisi artık sağlıklı bir şehre doğru gideceğiz. Daha planlı ve gelişen bir şehir olacak. Büyükşehir bize çok büyük yetkiler veriyor. Artık kırsala da hizmet gidecek. Biz 5 yıllık süreçte Malatya’nın her noktasına hizmet götürdük. Bundan sonrada bu hizmetlerimiz artarak, devam edecek” diye konuştu. 

“GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATTIK”

Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan,Bostanbaşı’ndaki 5 yıllık belediye başkanlığı görevinde bir şehir modeli çıkarmaya çalıştıklarını kaydetti. 2-3 dönem içerisinde yapılacak olan plan ve projeleri 5 yılda gerçekleştirdiklerini ifade eden Aydoğan, Bostanbaşı’nda güzel hizmetler yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

‘‘BİZ GÜCÜMÜZÜ HER ZAMAN MİLLETTEN ALDIK’’

Ak Parti Malatya İl Başkanı  Avukat Bülent Tüfenkçi ise, “AK Partimiz 2001 yılında kuruldu ve 14 ay sonra iktidara geldi. O günden itibaren hizmetler oluk oluk sel oldu. Söz konusu durum eşine az rastlanır nitelikte. Dünya siyaset tarihinde böyle bir durumu duymuş değilim. Bütün kısıtlamalara rağmen AK Parti 11 yıl önce iktidar oldu. Bu süreçte genel ve yerel seçimler atlattık. Bunların hepsinde halkımız partimize güvendi. Her seferinde oy oranımız arttı. Halkımız hizmet aldığında iktidara sahip çıkıyor. Biz gücümüzü her zaman milletten aldık. Başarımızın sırrı; partimizin milletine güvenmesi, başka bir yerden icazet almaması, birlik ve beraberliğe önem vermesi. Biz hizmet yaptık, halkımız takdir etti. Türkiye’nin,Malatya’nın dört bir köşesine hizmet götürdük. Millete hizmet etmenin sonu yok, devamı da gelecek.” diye konuştu.

‘‘HİZMET AK PARTİNİN İŞİDİR’’

Tüfenkçi,1 Nisan’da uygulamaya girecek Büyükşehir Belediye Kanunu ile bugün kent merkezindeki mahallelere hangi hizmetler yapılıyorsa, ilçelerdeki köylerimize de o hizmetlerin aynısının yapılacağına dikkat çekerek, “Hükümetimiz köylerle kentlere aynı hizmetin yapılarak birlikte kalkınmasını istiyor. Bunun için bu yasanın çıkartılması için çalışırken, muhalefet partileri bu yasaya önce mecliste muhalefet ettiler. Yasalaşınca da Anayasa Mahkemesine gittiler. Anayasa mahkemesi yasayı onaylayınca, o gün bu yasaya muhalefet eden partilerin adayları bugün buralarda biz daha iyi hizmet ederiz diyorlar. Oysa o gün kentlere ve köylere aynı hizmetin yapılamayacağını söylüyorlardı. Yerel yönetim AK Partinin işidir. Hizmet AK Partinin işidir.” diye konuştu.

“YEŞİLYURT’UMUZA 3 TÜR YATIRIM GELECEK”

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, Malatya’nın geçmiş 5 yıllık dönemde Türkiye’de gelişmiş şehirlerarasına girdiğini ifade ederek, yeni dönemde yapacakları çalışmalarla bu seviyenin daha da yükseleceğini belirtti. Polat, Yeşilyurt’un merkez ilçe olarak yerel seçimlere gireceğini kaydederek, “Seçimlerle beraber Yeşilyurt’umuza bağlanan yirmi köyümüz var. Merkezden on altı mahalle ilçemize bağlanarak tek bir çerçevede planlanarak bütün yatırımlar tek bir plan çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Bu süreç içerisinde Yeşilyurt'umuza üç tür yatırım geliyor. Bunlardan birincisi kamunun yatırımıdır. AK Partimiz nasıl ki şimdiye kadar on iki yıllık iktidarımızda Malatya'da hizmetlerini sunduğu gibi inşallah Yeşilyurt'umuza hizmetleri devam edecektir. İkincisi büyükşehrimiz Malatya'da olduğu gibi AK Parti döneminde altyapısı planlanıp, üst yapısıyla yeni bir görünüme kavuştuğu gibi Malatya'nın bütünü içerisinde Yeşilyurt'umuza güzel hizmetler yapılacak” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız