SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyede 5.3 Milyonluk İhale

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:00
Belediyede 5.3 Milyonluk İhale
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi sınırları içerisinde bulunan park ve bahçelerin 2013 yılı bakım, onarımı ve yeni parkların tesisi gibi hizmetlerin yerine getirilmesi için açılan hizmet alım ihalesine 6 firma katıldı. 

Beydağı toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Selim Pilten‘in başkanlığında gerçekleşen, açık ihale yöntemiyle 171 personel alımını da kapsayan ihalenin sonucunun dosyaların içerikleri bakımından incelendikten sonra açıklanacağı öğrenildi. 

Yaklaşık maliyeti 5 milyon 356 bin 635 lira olan ihaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle:

Birbey İnsan Kaynakları 4.845.589 TL

Trankwayder Ebru        4.867.157 TL

Tuğra İkbal İnş.    5.058.743 TL

5M Sosyal Hizmetler    5.257.630 TL

Vadi Peyzaj    5.537.634 TL

Yıldırım Şirketi    5.558.548 TL

2012 yılı bakım-onarım ve parkların tesisi hizmetleri 5M Sosyal Hizmetler şirketince yerine getiriliyordu. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız