SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyede Atamalar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkan Yardımcıları ile bazı müdürler değişti.

29 Mart yerel seçimlerinde AKP'den Ahmet Çakır'ın belediye başkanı olarak seçilmesinden sonra bazı birimlerde değişiklik yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın'ın yerine Ertan Mumcu, Nurettin Sevimli'nin yerine Abuzer Kabakaş, Yusuf İzzettin Cengiz'in yerine Alican Bozkurt getirildi. Diğer Başkan Yardımcıları Ziya Kesiriklioğlu ve Ekrem Özbey'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür edildiği öğrenilirken, bu iki başkan yardımcılıklarına da bugünlerde atama yapılacağı belirtildi.

Bu arada, Fen İşleri Müdürü Ramazan Toy'un yerine Mehmet Fırat, Malatya Su Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Müdürü Ömür Karağaç'ın yerine Zafer Akıncı getirildi.

Basın ve Yayın Müdürü Cemal Aslan'ın da görevden alındığı ve yerine henüz atama yapılmadığı kaydedildi.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA..
Atamalarla ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten ise şöyle:

"Malatya Belediyesinde seçim sonrasında iş başına gelen yönetim, daha planlı ve uyumlu bir çalışma sergileyebilmek amacıyla kadrosunu oluşturmaya başladı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın daha da geliştirilmesi, standartları yüksek bir şehir oluşturulması yönünde yapacakları çalışmalar sırasında kendisine yardımcı olmaları ve Belediye hizmetlerinin aralıksız bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla iki yeni Başkan yardımcısı atarken, bazı müdürlerin de görev yerlerini değiştirdi.

Alınan karara göre: Belediye Meclis üyesi Ertan Mumcu ve İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nde 7 yıl Fen İşleri Müdürü, 1.5 yıl da Başkan Teknik Danışmanı olarak görev ifa ederken naklen Malatya Belediyesine gelmiş olan Abuzer Kabakaş Başkan Yardımcılıklarına atandılar.

Ayrıca; Başkan Yardımcısı olarak Görev Yapan Sırrı Günaydın ve Nurettin Sevim APK Birimine danışman olarak, Basın Yayın Müdürü Cemal Aslan Danışman olarak, Fen İşleri Müdürlüğüne Vekaleten Bakan Ramazan Toy’da Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne Mühendis olarak atandılar.

Öte yandan Mühendis kadrosunda olup Ruhsat ve Denetim Biriminde görev yapan Mehmet Fırat ise Fen İşleri Müdürü olarak atandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız