SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyede 'Güvenlik' İhalesi

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi hizmet  binası dışında faaliyetlerini sürdüren belediye birimlerinin güvenliğini sağlamak amacıyla hizmet alımı ihalesi yapıldı. 63 işçisini ihtiyaç fazlası olduğu için Norm Kadro Yasası kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ile Emniyet Müdürlüğü'ne gönderen belediye, ihale ile 60 güvenlik görevlisini işe almış oldu. 
 
Belediye başkan yardımcısı Fatih Güven başkanlığında yapılan ve 6 firmanın katıldığı ihalede 2 firma evraklarındaki eksiklikler nedeniyle elendi.
 
Belediye hizmet binası dışındaki Belediyeye bağlı birimlerini güvenliklerini sağlama amacıyla 60 güvenlik görevlisinin alımı kapsayan ve Belediye Hizmet Binası Beydağı toplantı salonunda yapılan,  yaklaşık maliyeti 4.401. 011 lira olan  Özel Güvenlik hizmeti alım ihalesine katılan firmalar ve rakamsal teklifleri şöyle:
 
1-      Tempo Güv.Hizm. LTD;                      3.352.082 TL.
2-      Anatolya Özel Güv. Hiz.LTD.;             3.009.205 TL
3-      ERPA Özel Güv. Ve Eğt.                    3.148.688 Tl
4-      Yeni Yıl Özel Güv.                                2.926.483 TL
 
İhale komisyonu başkanı Fatih Güven, İhale dosyaları incelendikten sonra sonuçların taraflara yazılı olarak bildirileceğini söyledikten sonra  güvenlik hizmeti alım ihalesi sona 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız