SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyede İki İhale

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nde, Güvenlik ile Park ve Rekreasyon alanlarının temizliği işlerine ilişkin iki ihale gerçekleştirildi. İhale sonuçlarının teklifler incelendikten sonra açıklanacağı bildirildi.

GÜVENLİK İHALESİ..
Malatya Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından belediyenin değişik birimlerinde istihdam edilmek üzere güvenlik personeli alım ihalesi gerçekleştirildi.

Yaklaşık 45 işçiyi kapsayan ihaleye ilden ve il dışından 2’şer olmak üzere 4 firma katıldı.

Yaklaşık maliyeti 998.206 TL olan güvenlik personeli ihalesine giren firmalar ve teklifleri ise

1- Takip Güvenlik (Urfa) 854.524 Tl,
2- Erpa Güvenlik: (İstanbul) 846.423 Tl,
3- Titiz Güvenlik (Malatya) 845.952 Tl,
4- Şahin 44 (Malatya Diyarbakır) 862.868 Tl,
şeklinde oldu.

Tekliflerin açılmasından sonra konuşan İhale komisyonu başkanı ve Belediye başkan yardımcısı M. Fatih Güven “ Dosyalar incelendikten sonra, sonuçlar tarafınıza yazılı olarak iletilecektir” diye konuştu.

PARK TEMİZLİĞİ..
Malatya Belediyesi Destek Hizmetleri müdürlüğü tarafından sabah saatlerinde de belediye sınırları dahilindeki park ve rekreasyon alanlarının bakım-onarım ve temizlik işlerinin ihalesi de yapıldı. İhaleye, biri geçtiğimiz yıl yapılan ihalede işi üstlenen firma olmak üzere 2 firma katıldı.

Yaklaşık maliyetin 3.901.654 TL olan ihaleye katılan firma ve teklifleri şöyle oldu:

1- SGS İnş Tem.Ltd. Şti. 3.611.317 Tl
2- 5M Sos. Hiz. . Tem. Ltd. Şti: 3.480. 120 Tl

Geçtiğimiz yıl yapılan temizlik ihalesini üstlenen 5M adlı firmanın olduğu ve ihale sonuçlarının ise dosyalar incelendikten sonra taraflara yazılı olarak bildirileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız