SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyede Kriz Masası

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:07:10
Belediyede Kriz Masası
A- A+ PAYLAŞ

 Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından aralarında Malatya’nın da olduğu bazı illerde şiddetli sağanak yağış uyarısı yapılmasının ardından, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kriz Masası, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen başkanlığında toplandı. 

11 Mart Çarşamba günü yapılan Kriz Masası toplantısında Genel Sekreter Arif Emecen, yapılan sağanak yağış uyarısı nedeniyle şehir merkezi ve ilçelerde herhangi olumsuz bir durum yaşanmaması için önceden gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz Alt Yapı ve Koordinasyon, Fen İşleri ve İtfaiye Dairesi Başkanlıkları ile MASKİ Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere ilgili tüm daire başkanlıklarımız ve şube müdürlüklerimiz sahada gerekli tedbirleri aldılar.

Merkezde yağmur drenaj kanallarına ait mazgalların genel temizliği yapılırken, özellikle ilçe ve ilçelere bağlı mahalle yollarında oluşabilecek heyelan ve sele karşı yol ekiplerimiz hazır bekletiliyor.

Yağışlar sona erene kadar ekiplerimiz sahada olacaklar. Vatandaşlarımız herhangi olumsuz bir durumla karşılaştıklarında Belediyemizin 444 51 44 numaralı telefonunu arayarak yardım isteyebilirler” dedi.

Kriz Masası toplantısına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen’in yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve Maski Genel Müdürlüğü’ne bağlı daire başkanları katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız