SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyede Kriz Masası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nde, yoğun kar yağışının beklendiği bugünlerde alınacak önlemlerin koordinasyonu için Kriz Masası oluşturuldu.

Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu'nun başkanlığında oluşturulan kriz masası ile ilgili şu açıklama yapıldı:

"Malatya Belediyesi, kötü hava şartlarında oluşacak olumsuz durumların önüne geçmek için önlemlerini önceden alıyor. Meteoroloji tarafından yapılan yoğun kar yağışının beklendiği uyarısı üzerine Malatya Belediyesi kriz masası toplanarak alınacak önlemlerle ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu Başkanlığında düzenlenen kriz masası toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Ceyhan ile Fatih Güven’in yanı sıra ilgili bazı daire müdürleri de katıldı.

Alınacak önlemlerin konuşulduğu toplantıda, yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için bütün imkanların seferber edileceği açıklandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu 24 saat çalışmak üzere karla mücadele ekipleri oluşturduklarını belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Karla mücadele ekibinin içinde 15 tuzlama, 30 karla mücadele ekibi bulunuyor. Olası kar yağışlarından sonra yollarda meydana gelebilecek buzlanmalara karşı, tuzlama ekiplerimiz diğer kurumlarla birlikte hareket ederek tuzlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürecek.

Karla mücadele için araç gereç ve makine parkımızı hazır hale getirdik. Ancak, şehir merkezinde yapılacak tuzlama ve kar temizleme çalışmalarının başarılı bir şekilde yapılabilmesi için, vatandaşlarımızın araçlarını yollara bırakmamaları gerekiyor. Özellikle ana cadde ve sokaklarda yol kenarlarına bırakılan araçlar çalışmalarımıza sekte vurmaktadır.

Öte yandan, önümüzdeki günlerde hava sıcaklığının daha da düşecek olması nedeniyle vatandaşlarımızın su sayaçlarını soğuğa karşı korumaları da faydalarına olacaktır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız