SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyede 'Sendika' Sıkıntısı.!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi şirketinde çalışan işçilerin sendikalı oldukları gerekçesiyle 180 işçiye fesih bildirim tebligatı gönderilmesi tepkilere neden oldu.

Çağrı Düğün Salonu'nda bir araya gelen fesih bildirim tebligatı gönderilen işçiler, Hizmet İş Sendikası yetkilileriyle görüştüler.

Hizmet İş Sendikası genel merkez uzmanı Zeki Özen burada yaptığı konuşmada, Malatya Belediyesi Fuarcılık Kültür A.Ş bünyesinde bulunan ve belediyenin Fen İşleri birimlerinde çalıştırılan 180 işçiye sendikalı oldukları gerekçesiyle fesih bildirip tebligatı gönderilip, Aralık ayı sonunda iş akitlerinin fesih edildiğinin bildirildiğini söyledi.
AKP il teşkilatına gidip İl Başkanı Mustafa Şahin ile de görüşen işçiler ve Hizmet İş Sendikası yetkilileri, işçilerin çalışmasının devam etmesini istediler.

Bu arada, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da Hizmet İş Sendikası Malatya Şubesi'ni ziyaret edip, işçilerin sendikalı olmaları nedeniyle işten çıkarılacak olmalarına tepki gösterip, "Belediye yetkilileri sadece vicdanlarının seslerini dinlesinler sorun çözülür" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız