SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyede Yeni Atamalar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Küçükşahin görevinden alındı. Küçükşahin’in yerine, Muharrem Çamurlu’nun başkanlık yaptığı dönemde Derme Sulama Birliği’nin Genel Sekreterliği’ni yürüten İdris Alan’ın atandığı kaydedildi.

Mehmet Küçükşahin’in Mezarlıklar Müdürlüğü emrine verildiği öğrenildi. Ahmet Çakır’ın göreve gelmesiyle Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Küçükşahin’in, Başkan Yardımcısı Vekili Abuzer Kabakaş ile sert bir tartışma yaşadığı ve bu yüzden görevinden alındığı konuşuluyor.

Öte yandan bir süredir Kültür Sanat Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Dinç’in emeklilik için müracaat etmesi nedeniyle yerine Ekrem Dönmez, Cemal Akın döneminde Esenlik’te çalışan ve mühendis olduğu öğrenilen İsmail Güney ise, önce Başkan Danışmanı olarak görevlendirildikten sonra devlet memuru olmadığı halde geçtiğimiz günlerde Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne tedviren atandılar.

Bilgi İşlem Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Ünlü ise Strateji Geliştirme Müdürlüğüne vekaleten atandı. Strateji Müdürlüğü görevini Belediyenin Yazı İşleri Müdürü İsmail Nacar yürütüyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız