SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyede Yolsuzluk İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Jandarma, 4 kişiyi belediyede çalışmadıkları halde çalışır göstererek maaş ve sigorta işlemi yaptırdıkları iddiasıyla belde belediye başkanı ve muhasebeci hakkında işlem yaptı.

Jandarma’dan verilen bilgiye göre; Hekimhan ilçesi Kurşunlu Beldesi Belediye Başkanı 55 yaşındaki Ömer L. ile belediye muhasebecisi 48 yaşındaki H.A.C.’nin, belediyede çalışmadıkları halde F.C., A.L., M.Z.D. ve C.K.’yı resmi kayıtlarda çalışır gibi gösterip, maaş ve sigorta yatırdıkları iddiası üzerine, adli mercilerden alınan arama kararıyla belediyede arama yaptı.

Pazartesi sabah 07.00 sıralarında gerçekleştirilen aramada 2007 ve 2008 yıllarına ait maaş bordroları ile SSK makbuzlarına ilçe Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla el konulduğu açıklandı.

Belediye Başkanı ve muhasebeci hakkında “Görevi Kötüye Kullanma” suçlamasıyla işlem başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız