SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeden Ayrılanlara Plaket..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatya Belediyesi’nden emekli olan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Van, Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli İnşaat Mühendisi Ahmet Özturhan, ve başka belediyelere nakil yolu ile geçen Fen İşleri Müdürü Nurettin Sevim ile Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli İnşaat Mühendisi Yusuf Kılıç’a bir yemek verdi ve Malatya’ya yaptıkları hizmetler için teşekkür plaketi sundu.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı H. Cemal Akın; Malatya Belediyesi’nin yüzlerce memur ve işçisinin Malatya halkına hizmet ettiğini belirterek, emekli olan ve başka belediyelere naktil yolu ile giden çalışma arkadaşları ile vedalaşmak üzere bir arada bulunduklarını belirtti.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, emekli olan ve Malatya’dan ayrılan belediye personelinin bugüne kadar Malatya halkına önemli hizmetlerde bulunduğuna dikkat çekerek “Emekli olan ve belediyemizden bir başka belediyeye geçen arkadaşlarımız uzun yıllar Malatya Belediyesine hizmet ettiler. Yaptıkları hizmetler için kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dilerim. Malatya ya hizmet etmiş hiç kimseyi unutmayacağız.” dedi.

Emekliye ayrılan ve başka belediyelere naklen giden Malatya Belediyesi personeli de Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a vefalı davranışından dolayı teşekkür ederek “ Bizlerin hizmetlerini takdir eden ve kadir şinaslık örneği sergileyen başta Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı H. Cemal Akın Malatya Belediyesi’nde yıllarca görev yapan eski Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Van , Fen İşleri Müdürü Nurettin Sevim Fen İşleri Müdürlüğü’nde inşaat mühendisi olarak çalışan Ahmet Özturhan ve Yusuf Kılıç’a yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız