SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeden Bayram Önlemleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:14:08
Belediyeden Bayram Önlemleri
A- A+ PAYLAŞ

28-30 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramı’nda vatandaşların sorun yaşamamaları için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bir dizi tedbirler alındı. 

Konuyla ilgili olarak Basın Yayın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, vatandaşların rahat bir şekilde ziyaretlerini yapmalarının yanı sıra herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için alınan tedbirler şöyle:

BELEDİYE OTOBÜSLERİ BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ ÜCRETSİZ

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bayramın birinci günü toplu taşıma araçları, mezarlıklar başta olmak üzere Malatya genelindeki tüm hatlarda 06.00 – 18.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet verecek. 

Ayrıca, MOTAŞ tarafından Şehir Mezarlığı Hattına ek seferler konularak, vatandaşların daha rahat bir şekilde mezarlığa ulaşmaları sağlanacak.  

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR

Şehir Mezarlığı ile diğer mezarlıklarda periyodik temizlikler yapılırken, Şehir Mezarlığı’nda özellikle ilk gün, giriş ve çıkışlarda herhangi bir sorun yaşanmaması için Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerekli tedbirler alındı.

İLGİLİ BİRİMLER BAYRAM SÜRESİNCE MESAİ YAPACAKLAR

Vatandaşların daha rahat ve sorunsuz bir şekilde bayramlarını geçirmeleri amacıyla Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan hizmet birimlerinin bayram süresince mesai yapacakları kaydedildi.

Ayrıca Malatya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi de Bayram süresince hizmet vermeye devam edecek. Vatandaşlar, gerektiğinde Çağrı Merkezi’nin 444 51 44 numaralı telefonunu arayabilecekler. 

BAYRAMDA AÇIK KALACAK EKMEK SATIŞ BÜFELERİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MEGSAŞ Şirketine bağlı ekmek satış büfeleri Ramazan Bayramı süresince, vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. 

Ramazan Bayramı süresince açık kalacak ekmek satış büfeleri:

1- Çevre Yolu 2- Akpınar, 3- Battalgazi, 4- Sıtmapınarı, 5- Kernek, 6- Emeksiz

7- TOKİ 1. Etap, 8- TOKİ 2. Etap, 9 – Beydağı Devlet Hastanesi, 10 – Malatya Devlet Hastanesi 11 – Köy Garajı, 12- Doğu Garajı, 13- Yeni Camii önü, 14- Emekliler Parkı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız