SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeden Dolandırıcı Uyarısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:48:49
Belediyeden Dolandırıcı Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada; belediye, başkan, genel sekreter yardımcıları ve diğer yetkililer arasında, çeşitli kişi ve kurumlaın aranarak, yardım adı altında dolandırıcılık yapıldığının öğrenildiği belirtildi ve bu konuda vatandaşlar uyarıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Son zamanlarda Büyükşehir Belediyemiz,  Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Çakır, Genel Sekreter Yardımcılarımız ve Belediye yetkililerimiz adına ; İs Adamlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız  ve vatandaşlarımız  aranarak çeşitli yardım adları altında dolandırıcılık yapıldığına dair duyumlar alınmaktadır.

Hemşerilerimizin iyi niyet duygularını suiistimal eden bu dolandırıcılar ile ilgili gerekli idari ve hukuki işlemler tarafımızdan  başlatılmıştır. 

Hiç bir surette Sn. Belediye Başkanımızın ve Belediye yetkililerimizin müdahil olduğu herhangi bir yardım kampanyası söz konusu değildir.

Böyle bir  durumla karşılaşan hemşerilerimizin,  durumu hemen emniyet güçlerimize ve adli makamlara intikal ettirmeleri hususunda gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle  rica olunur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız