SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeden Esnafa İftar Yemeği

0
Güncellendi - 2017-06-11 17:41:36
Belediyeden Esnafa İftar Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediyesi tarafından ilçe esnafına iftar yemeği verildi. Ramazan Ayının manevi atmosferinin insanların arasındaki sevgi bağlarının güçlenmesine vesile olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser “Bu gün ilçemizdeki Esnaf arkadaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçe esnafı ile Gürpınar Şelalesinde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Eser, “Darende’de böylesi tabloların oluşmasına inşallah sürekli vesile olacağız” dedi.

Türkiye'nin komşu ülkelerinde iç savaş nedeniyle kan ve gözyaşının eksik olmadığını ifade eden Eser, “Çocuğundan ayrı kalmış, eşinden ayrı kalmış, beyinden ayrı kalmış ızdırap içinde insanlar var. Onun için biz her zaman birlikte olmalıyız, beraber olmalıyız, düşmana yem olmamak için beraber olmalıyız” diye konuştu.

Birçok körfez ülkesinin Katar’ı abluka altına aldığını ve ambargo uyguladığını da anımsatan Başkan Eser, “Görüyoruz büyük balıklar, küçük balıkları yutmaya çalışıyorlar. Katar’a hücum ediyorlar, niye hücum ediyorlar? Katar’ın bir suçumu var? Hayır, Katar Türkiye'nin yanında yer aldığı için hücum ediyorlar. Katar’da birçok kabileler var onları bölmeye çalıştılar parçalamaya çalıştılar ama muvaffak olamadılar” dedi.

Belediyenin Sosyal Tesisi Günpınar Şelalesindeki İftar programına Kaymakam Vekili Tolga Özdemir, AKP İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve esnaflar katıldılar.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız