SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeden Kat Karşılığı 24 Bin Metrekare Arsa

0
Güncellendi - 2017-07-16 20:23:12
Belediyeden Kat Karşılığı 24 Bin Metrekare Arsa
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Kayısı Araştırma Merkezi’nin çapraz karşısında bulunan ve yola cephesi bulunan arsa kat karşılığında satışa sunuldu.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından yayımlanan satış ilanına göre; arsa Yeşilyurt yolu üzerinde Tecde Mahallesi  Kayısı  (Meyvecilik) Araştırma Merkezi’nin çapraz karşısında bulunuyor. Tapu kaydında 5558 ada-16 nolu parsel olarak gösterilen ve alanı ise 24,057.87 metrekare olarak belirtilen arsa için muhammen bedelin 1 milyon 537 bin 908 TL olduğu, geçici teminatın ise 46 bin 138 TL olduğu kaydedildi.

Kat karşılığı satışı yapılacak olan arsa için ihalenin 27 Temmuz 2017 tarihinde saat 11:00’de Belediye Encümen salonunda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Cenk (6 yıl önce)
    İhalenin sonucunu şimdiden söylüyorum Sevgi Hastaneleri İnşaat Grup. Sonucu belli olan formalite ihale. Savcılara iş çıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (6 yıl önce)
    oraya yapıalcak bir evin değeri 500 bin zaten...3 ev parasına arsayı kapatacaklar.Ahh ulan para ..Parası olan para kazanıyor oranın değeri 20 milyon tlden aşağı değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Atlı (6 yıl önce)
    Yahu bu tarif edilen yer Sevgi Hastanesinin değilmi, adamlar reklam bile asmışlar. Ben mi yanılıyorum?
    0
    0
    Yanıtla
  • Agah (6 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesinin 1281 metrekare hissesi var, 24 bin metrekare değil haberde yanlışlık var
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Şahıs malını nasıl satıyor saçma ve yalan bir haber orda inşaat firması 200 daire konut yapacak.Bu haber yanlislik sonucu atilmistir editör .
    0
    0
    Yanıtla
  • sercan (6 yıl önce)
    oraya sevgi yapı şimdiden ilanlarını asmış durumda, ihaleye fesat karıştırılmış zaten, milleti aptal mı sanıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezer (6 yıl önce)
    Malatya'da çınar ağaçlarının kökünü kuruttular yerine süs ağacı diktiler 5 senede 10 cm buyumedi ..o ağaçları kimden aldılar merak ediyorum ? Kim zengin oldu ? Şimdide devletin milletin malını satmaya başladılar ..kimi zengin edecekler ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Kat karşılığı inşaat yaptıracak yer doğru ise burası Sevgi inşaat adına çevrilmiş ve tanıtım yazısı ile dolu bir yer bu nasıl bir ihale adrese teslim sayılan haller kapsamında düzenlenen bir şey
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (6 yıl önce)
    Peygamber Efendimiz bir hadisi şerifinde “Her millet layık olduğu şekilde yönetilir” der. Demek biz buna layığız.
    0
    0
    Yanıtla
  • elif44 (6 yıl önce)
    her yeri satın geleceğe dönük yeşil alan rekreatif merkez bırakmayın sakın.insanları sitelerin 3 metrelik bahçelerine hapsedin,neyse hersey allaha havale
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Bu yer yesillik kalmisti ora da gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    görselde sarı ile işaretli yere sevgi yapı proje resimleri asmış bu satış neyin nesi? orası belediyenin ise o ilanlar ne
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (6 yıl önce)
    Waybe siyasetçilerin hepsi inşaatcıymış zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (6 yıl önce)
    YARIN MAHŞERDE YAKALARINA YAPIŞACAĞIM. YAZIK BU HALKA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. REZİL ETİLER GÜZELİM. MALATYAYI
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Bir tarafta yeşil alan için vatandaşın arsasını istimlak et üç kuruşa para vermeden al sonra da belediyenin elindeki arsaları kat karşılığı yandaşlara ihale et bu nasıl bir adalet yemyeşil bölge beton yığını oldu bari burası PARK olsun HACI UĞUR POLAT her şey PARA değil..........
    0
    0
    Yanıtla
  • Asas44 (6 yıl önce)
    Aman her tarafi bina yapin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Bir yandan Türkiye'nin en çok borçlanan belediye sıralamasında ilk 5 giriyoruz diğer yansında ne var yok satılıyor. Ortada hizmet olsa ne ala. Her taraf eşikmiş asfalt olmayı bekliyor. Yazık Malatya'ya vizyon sahibi bir belediye Başkanımız olmadı.
    0
    0
    Yanıtla