SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeden Muharrem İftarı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:02:55
Belediyeden Muharrem İftarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Muharrem ayı iftarında il yöneticileri, siyasiler ve STK temsilcileri biraraya geldiler.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin her yıl geleneksel olarak vermiş olduğu Muharrem İftar yemeğine Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Nurettin Yaşar, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şerafettin Yılmaz, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Karlı, İl Müftüsü Ümit Çimen, Malatya Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Meşeli’nin okuduğu iftar duasının ardından, konuşan Malatya Cem Vakfı Başkanı Doğan, İl Müftüsü Çimen, Malatya Milletvekili Yaşar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Vali Kamçı İftarın ardından PTT’nin kuruluşunun 175. yılı münasebetiyle düzenlenen resepsiyona da katılarak PTT çalışanlarını tebrik edip onlarla bir süre sohbet etti. PTT Başmüdürü Ocak, Faaliyetleri ve hizmetleri hakkında detaylı açıklamaların yer aldığı bir konuşma ile katılımcıları bilgilendirirken PTT merkez hizmet binasının tadilat ve güçlendirme nedeni ile bir yıla yakın bir süre aynı cadde üzerinde 11 numaralı binada faaliyetlerine devam edeceği bilgisini de verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız