SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeden Sel Uyarısı!..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye, aşırı yağış nedeniyle hafta sonunda sel olabileceği yolunda bazı semtlerdeki vatandaşlara "tedbirli olun" uyarısında bulundu. Bu arada, Pazar günü Yeşiltepe bölgesinde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

BELEDİYEDEN SEL UYARISI..
Belediye Basın Bürosu'nun bu konudaki bülteni şöyle:

"Son günlerde ülke genelinde aşırı sağanak yağışlardan dolayı yaşanan sel baskınları ve meteorolojinin uyarıları doğrultusunda Malatya Belediyesi, vatandaşları özellikle haftasonunda olabilecek sel baskınlarına karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Malatya’nın da ülke genelinde olduğu gibi çok miktarda yağış aldığını, aşırı bir sağanak yağış durumunda, özellikle, Tecde Mahallesi ile bu mahallenin Şentepe semti, Yeşilkaynak mahallesi ile bu mahallenin Babuktu semti, Karagöz deresi, Başharık, Cemal Gürsel, Beydağı, Paşaköşkü, İnderesi, Fırat, Çöşnük, Kernek, Cirikpınar, İskender mahalleleri ile Çevreyolu altında bulunan bölgede yaşayan vatandaşların olası sel baskınlarına karşı diğer mahallelerde yaşayan vatandaşlardan daha fazla tedbirli olmaları istendi.."

METEOROLOJİ'DEN KAR VE DON UYARISI..
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü de, 3 Kasım Cuma günü yağış ve don uyarısında bulundu. Müdürlük şu açıklamayı yaptı:

"Bugün öğleden sonra başlayarak 06.11.2006 Pazartesi gününe kadar etkili olacak yağışlı sistemin yer yer etkili yağışlara neden olması ve Pazar günü öğleden sonra 6-8 derecelik sıcaklık düşüşü ile yağışların karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşmesi beklenmektedir. Sıcaklık düşüşü ile birlikte ilimizde Pazar gecesinden itibaren hafif don olayı görülecektır.

Beklenen etkili yağış ve don olayına karşı vatandaşlarımızın ve ilgililerin tedbirli olmaları gerekmektedir."

FEDAŞ'TAN ELEKTRİK KESİNTİSİ..
Öte yandan FEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, 5 Kasım Pazar günü yapılacak olan bakım ve onarım çalışması nedeniyle, 08.00- 16.00 saatleri arasında Yeşiltepe'nin tamamında,yine Asker Hastanesi, Galericiler Sitesi, Ardiyeciler Sitesi, Mahrukatçılar Sitesi'nde tamamen , 50. Yıl Sanayi ile Ağaç Sanayi ve Şiroğlu Sanayi'nin yanı sıra Topsöğüt'te kısmen elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız