SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeden Yemek, Polisten Çiçek

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:53:40
Belediyeden Yemek, Polisten Çiçek
A- A+ PAYLAŞ
 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Malatya Belediye Başkan Vekili, kadın çalışanlara yemek verdi. Emniyet Müdürü Mustafa Aygün de, Kadın Girişimciler Derneği'ni ziyaret etti, çiçek verdi.
 
BELEDİYEDEN SEMBOLİK YEMEK..
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Belediye Başkan vekili Ertan Mumcu, belediyede çalışmakta olan bayan personellere bir yemek verdi.
 
Dede Korkut Lokantasında verilen yemek öncesinde konuşan Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, kadınların sosyal hayat içinde çok önemli görevler üstlendiğini söyledi. 
 
Mumcu, “Malatya Belediyesi olarak Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Belediyede çalışmakta olan bayan personeli ağırlamak istedik. Belediyemizde çok sayıda bayan personel bulunduğundan sembolik olarak sadece iki müdürlüğümüzün bayan personeli ile bu günde bir araya geldik. Sizlerin şahsında, bütün çalışanlarımızın ve bütün Dünya kadınlarının ‘Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Dünya Kadınlar Günü’nün sizlere hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 
 
EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ÇİÇEK.
Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Malatya Kadın Girişimcileri Derneğini ziyaret ederek çalışan kadınlara karanfil verdi. 
     
Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Tayyip Karahan ve polislerle birlikte Özel İdare İş Merkezindeki derneğin merkezine gelen Aygün, burada yaptığı konuşmada, son yıllarda kadınların büyük kazanımlar elde ettiğini söyledi. 
 
Dünya genelinde, özellikle bir günün kadınlara ayrılması ve çok özel şartlarda hatırlanmasının ayrıca bir güzellik olduğunu belirten Aygün, ''Bu güzelliğe katkı olsun diye ziyarette bulunmak istedik. Bu aynı zamanda iadeyi ziyaret de oldu. Çalışmış oldukları yerlerde ziyaret etmek istedik'' dedi. 
 
Kadınların elde ettiği kazanımlara da değinen Aygün, anayasa değişikliği ile kadınlara pozitif ayırımcılığın getirildiğini, son 10 yılda kadınlar arasındaki okuma yazma oranının yüzde 45'lerden, yüzde 68'lere yükseldiğini vurguladı. 
 
Dernek Başkanı Ayşe Yıldırım Özceyhan da son 3 yıldır yaptıkları çalışmalarla kadınların adeta birer esnaf olduklarını dile getirdi. 
 
Özceyhan, ''Kadınlarımız için projeler hazırlıyoruz. Şu anda yürüttüğümüz bir SODES Projemiz var. Meslek edindirme ve sportif alanda kurslar düzenliyoruz. Resim, el sanatları, hediyelik eşya kurslarımız var. Bu kurslarda hem meslek öğretiyoruz, hem de ufak bir harçlık da sağlıyoruz. 3 yıldır Malatya'da kadınlarımızı canlandırmaya çalışıyoruz. Sizlerin de desteği ile daha güzel işler yapacağız'' diye konuştu. 
 
Aygün, konuşmaların ardından, atölyelerde çalışan kadınları tek tek ziyaret ederek karanfil verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız