SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeden Yeni İhaleler

A- A+ PAYLAŞ

Belediyece, daha önce düzenlenen ancak ihale sürecinde yapılan yanlışlar nedeniyle iptal edilen park ve bahçeler bakım ve onarımı işi ihalesi 20 Mayıs 2010’da yapılacak.

Pazartesi günü temizlik, çöp toplama ve ilaçlama ihalesini yapan Malatya Belediyesi, park ve yeşil alanlarda bakım onarım ve temizlik işi için başarısız olan önceki ihale için yeniden ihale ilanı yayınladı.

İhale ilanında işin 214 gün süreli olduğu, 01.06.2010 – 31.12.2010 tarihlerini kapsadığı ve 173 personelle icra edileceği duyuruldu.

Ahmet Çakır yönetiminin iş başına gelmesinden sonra Malatya Belediyesi’nde ihale almak konusunda son derece ısrarlı davranan ve birçok ihale için teklif veren İstanbul merkezli bazı şirketlerin park-bahçeler bakım ve onarım ihalesi için de teklif vermesi bekleniyor.

KONUKEVİ İHALESİ
Bu arada Malatya Belediyesi tarafından İnönü Üniversitesi sınırları içinde yaptırılacak konuk evi inşaatı için düzenlenen ihale 21 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İhale ilanına göre konuk evinin 200 gün içinde tamamlanması öngörülüyor.

10 ARAÇ İÇİN İHALE
Malatya Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere 9 adet sürücülü binek veya station vagon cinsi otomobil ile 1 adet sürücülü çift kabinli pick-up kiralanması ihalesi ise 13 Mayıs 2010 tarihinde yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız