SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeler Birliği Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:55:33
Belediyeler Birliği Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyeler Birliği Meclis toplantısı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi. 

Çarşamba günü gerçekleştirilen birlik toplantısına en yaşlı üye sıfatıyla Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları başkanlık etti.

Toplantıda; Başkanlık Divan seçimleri, Birlik Encümen Üyeliği ile Birlik Plan Bütçe Komisyonuna üyelik seçimleri yapıldı. Kapalı oylama sonucunda Birlik Meclis Başkanlığına, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Meclis Başkanvekilliğine Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Meclis İkinci Başkanvekilliğine Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, katipliklere ise Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey seçildiler. 

Birlik Encümen üyeliği ile Birlik Plan Bütçe Komisyonu ise şu isimlerden oluştu:

Birlik Encümeni;

Mehmet Polat Pütürge Belediye Başkanı

Cemal Akdemir Kale Belediye Başkanı

Ali Kazgan  Akçadağ Belediye Başkanı

Nevzat Öztürk Yazıhan Belediye Başkanı

Ali Seydi Millioğulları Hekimhan Belediye Başkanı

Birlik Plan ve Bütçe Komisyonu

Mehmet Boyraz Kuluncak Belediye Başkanı 

Vahap Küçük Doğanşehir Belediye Başkanı

Süleyman Eser Darende Belediye Başkanı

Mehmet Kızıldaş Arguvan Belediye Başkanı

Recep Gülbey Doğanyol Belediye Başkanı

Toplantıda ayrıca geçen toplantıya ait karar özeti, 2013 yılı faaliyet raporu, 2013 yılı kesin hesabı okunarak kabul edilirken, birliğe üyeliği bulunmayan Arapgir Belediyesi’nin üyelik başvurusu da kabul edildi. Birlik meclis toplantısında ayrıca tüzük değişikliği de yapıldı. Daha önce birliğe üye belediyelerden kesilen 0,2 katkı payı yapılan tüzük değişikliğiyle 0,1 indirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız