SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyelerde Atamalar

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:59:36
Belediyelerde Atamalar
A- A+ PAYLAŞ

TEDAŞ ve İşkur Malatya eski müdürlerinden Elektrik Mühendisi Yaşar Karataş, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı oldu. 

TEDAŞ Malatya Müessese Müdürlüğü görevinde bulunan ve daha sonra İş-Kur İl Müdürlüğü'ne atanan Yaşar Karataş daha sonra özel sektörde görev yapıyordu.

Hanımınçiftliği Belediyesi eski binasında Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevine başlayan Yaşar Karataş, 30 Mart 2014 yerel seçiminden sonra kapanan merkez Yaygın Belediye eski başkanı İrfan Karataş’ın da kardeşi olduğu belirtildi.

30 Mart 2014 yerel seçiminden sonra kapanan merkez Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı da, daha önceden Battalgazi Başkan Yardımcısı olarak atanmıştı.

DOĞANŞEHİR'DE..

Doğanşehir İlçesi Belediye Başkan Yardımcılığına da Mustafa Gülhaş atandı. 

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Başkan Yardımcılığına atanan Meclis Üyesi Mustafa Gülhaş’a başarılar dileyerek, hayırlı olmasını temenni etti.

Mustafa Gülhaş, 1960 yılında Doğanşehir’e bağlı Sürgü Mahallesinde doğdu. 1992 yılında Kalkan Madencilik Ltd.Şti.Müdürlüğü, 1994-1999,1999 - 2004, 2004,-2009 yılları arasında 3 dönem Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Sürgü Belediye Başkanlığı yaptı.

1998-2008 yılları arasında Sürgü Su Ürünleri M.Y.O ‘nda Öğretim Görevliliği yaptıktan sonra, 2010-2011 yılları arasında Karayolları 8.Bölge Müdürlüğü asfalt şantiyelerinde “Kontrolörlük “ görevi aldı.

2011 yılından 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlere kadar, Erkenek Tünel Şantiyesi'nde, Adabağ Ltd.Şti.”de koordinatörlük görevinde bulundu.

Mustafa Gülhaş evli ve 2 çocuk babasıdır.

KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE ATAMA..

Bu arada Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’nin Genel Müdürü Murat Nalçacı, görevini Sabri Akın’a teslim etti. 

Görev teslim töreninde konuşan Murat Nalçacı, “Beş yıl önce göreve geldiğimizde sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Malatya’yı fuarlar şehri yapacağız demişti. Biz de bu direktif doğrultusunda, elimizden geldiği, dilimizin döndüğü kadar yerine getirmeye çalıştık. Makamların geçici, görülerin, sevginin muhabbetin kalıcı olduğunu bir mekanda yaşadığımızı unutmamamız gerekiyor. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın olurlarıyla , Malatya Su Kanalizasyon İşletmesi (MASKİ) Strateji Daire Başkanlığı görevine atanmam nedeniyle görevimi yıllardır tanıdığım, özellikle TARSİM’De başarılara imza atmış Sabri Akın kardeşime devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.

Nalçacı’nın yerine getirilen Tarım Sigortaları Havuzu A.Ş (TARSİM) Malatya eski Bölge Müdürü Sabri Akın ise, “Son beş yılda gerek kültürel organizasyonlar ve gerekse fuarcılık açısından ciddi çalışmalar yaptılar. Malatya’da fuarcılık anlayışını geliştirdiler. Yaptıkları çalışmalardan ve hizmetten dolayı Murat Nalçacı’ya teşekkür ediyorum. Biz de bu çıtayı daha yüksek seviyelere çıkarma uğraşısı içerisinde olacağız” dedi.

Bu arada, Akın’dan boşalan TARSİM Malatya Bölge Müdürlüğü görevine ise Bölge Müdür Yardımcısı Bünyamin Kadak’ın vekalet ettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız