SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyenin Asfalt Raporu..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Asfalt ve Yol İşleri Müdürlüğü tarafından 1 Mayıs - 15 Haziran tarihleri arasında toplam 212 bin 860 m2 serme ve yama asfaltlama çalışması yapıldı.

Belediye Asfalt ve Yol İşleri Müdürlüğü 1 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında toplam 145 bin 153 m2 yama çalışması yaptı.

145 bin 153 m2 yama çalışmasının Kiltepe Mahallesi, Sanayi Sitesi, Şeyhbayram Mahallesi, Fırat Mahallesi, Başharık Mahallesi, İnönü Mahallesi, Özalper Mahallesi, Zafer Mahallesi, Dernek Mahallesi ve Çarmuzu Mahalleleri ile şehrin muhtelif yerlerinde yapıldığı bildirildi.

Belediye asfalt ekipleri 145 bin 153 m2 yama asfalt çalışmasının yanı sıra 67.707 m2 de serme asfalt çalışması yaptı. Serme asfalt çalışmasının ise Yeşiltepe Seyran, Özalper, Şeyhbayram, Kaynarca, Seyran, İlyas, Melekbaba Mahalleleri ve Aşağıbağlar Kayalık Yolu ile Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde gerçekleştirildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada; asfalt çalışmalarının aynı hızla sürdürüldüğü ve şu anda Zafer, İnönü, Paşaköşkü, Melekbaba Mahalleleri ile Konak Yolu’nda yama ve serme asfalt çalışmalarının devam ettiği, Sarıcıoğlu Mahallesi’nde de çalışmaların kısa sürede başlatılacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız