SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyenin Bayramlaşması 2. Günde

A- A+ PAYLAŞ

Kurban Bayramı dolayısıyla Malatya Belediyesi'nin bayramlaşma töreni bayramın ikinci gününde gerçekleştirildi. Kentte çeşitli kuruluşlarca düzenlenen bayramlaşma törenlerine katılan Belediye Başkanı Cemal Akın, daha sonra belediyedeki törende konuklarını ağırladı.

Bayramlaşma ile ilgili Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"..Belediye Başkanı H.Cemal Akın, bayramın ikinci günü de çeşitli bayram ziyaretlerinde bulunarak, Belediye’de gerçekleşen bayramlaşma programında vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, 1 Ocak Pazartesi günü sırasıyla İl Müftülüğü, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, TSO, MÜSİAD, Baro, Muhtarlar Derneği, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, AK Parti, Anavatan Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Doğru Yol Partisi’nde gerçekleştirilen Bayramlaşma Programlarlarına iştirak etti.

Saat 13.00’den itibaren Malatya Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen Bayramlaşma Programına ise, AK Parti Milletvekili Ali Osman Başkurt, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici, Anavatan Partisi İl Başkanı Soner Gökçe, Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bulgurlu, DYP İl Başkanı Mehmet Özden, İl Genel Meclis Başkanı Bekir Çelik, Müftü Vekili Mahmut Karatepe, Baro Başkanı Mehmet Görgeç, TSO Başkanı Mücahit Fındıklı, MÜSİAD Başkanı Sabri Akın, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan, Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Bayram Polatbaş, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Şahin Kayaduman ile Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen Bayramlaşma programı nedeniyle vatandaşlarla tek tek tokalaşıp kutlamaları kabul eden Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Malatya’daki bütün kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlarımız dinî ve millî hislerimizi hareketlendiren, akrabalık bağlarımızı kuvvetlendiren, komşuluk ilişkilerimizi yenileyen, toplumsal hayatımızı canlandıran Kurban Bayramını, kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorlar. Ülkemiz çok şükür sorunsuz, mutlu bir bayram geçiriyor. Ancak, yanı başımızdaki ülkeler için bunu söylemek pek mümkün değil. Ben Bayram vesilesiyle birçok İslam ülkesinde yaşanan sıkıntıların sona ermesini temenni ediyor, tekrar hemşerilerimin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Belediye’de düzenlenen Bayramlaşma programının ardından Bülten hazırlandığında, Bayram ziyaretlerini sürdürüyordu…"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız