SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyenin Korosu da Varmış

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:59:20
Belediyenin Korosu da Varmış
A- A+ PAYLAŞ

Her yıl Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutlayan Malatya Belediyesi, bu yılki etkinlikler kapsamında bir konser programı düzenledi.

“Çanakkale Şehitlerini Anma” konseri, Cuma gecesi Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da başladı. Yoğun ilgi gören konserde, Çanakkale Destanını notalara döken usta müzisyenlerin türküleri seslendirildi. 

Konser programında Koro Şefi Yaşar Büyükyolcu’ya çiçek verip kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, “Belediye Türk Halk Müziği Koromuzla, çok anlamlı bir haftanın eşiğinde, çok önemli bir günde, ecdadımıza yakışır bir şekilde onları farklı bir şekilde anmaya çalıştık. Gönlümüzden gelen, cepheden vatana olan özlemi dile getiren birbirinden güzel türkülerle, içimizden kopan dizeleriyle çok güzel bir sunum yaptılar. Ben de sizlerin huzurunda koromuza teşekkür ediyorum” dedi.

40 kişiden oluşan Türk Halk Müziği Korosu’nun konserinde seslendirilen türkülerle vatandaşların oldukça duygulandığı gözlendi.

Bu arada, sahnede koronun arkasına yerleştirilen "Malatya Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu" yazısı, belediyenin bu pek bilinmeyen yönünü izleyicilere duyurdu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız