SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyenin Özal Programı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin de, ölümünün 14. yıldönümünde merhum hemşehrimiz 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal için bir anma toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Malatya Belediyesi'nin düzenlediği programa ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Büyük devlet ve siyaset adamı 8. Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal 14. ölüm yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anılacak.

Etkinlikler çerçevesinde Malatya Belediyesi de 18 Nisan 2007 Çarşamba günü bir anma toplantısı düzenliyor.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Malatya Belediyesi 2007 yılı kültürel etkinlikler çerçevesinde “Özal’ı Anarken” konulu bir anma toplantısı düzenleyecek.

18 Nisan 2007 Çarşamba günü saat 20.00’de Belediye Konferans salonunda gerçekleştirilecek anma toplantısına Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eser Karataş ve Gazeteci Yazar Hüseyin Gülerce konuşmacı olarak katılacak.

Anma Toplantısına Malatya halkının davetli olduğu belirtildi."

17 Nisan 1993'de vefat eden Özal için İstanbul merkezli Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) tarafından da İstanbul'da 17 Nisan akşamı bir panel düzenleneceği, panele konuşmacı olarak Cengiz Çandar, Ekrem Pakdemirli, Hüsnü Doğan, Fehmi Koru, Mehmet Altan, Mehmet Barlas, Mustafa Erdoğan ve Zeynel Abidin Erdem'in katılacakları bildirilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız