SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyenin Yarım İşleri!...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:32:47
Belediyenin Yarım İşleri!...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, alt yapıdaki arızaların giderilmesi için yapılan çalışmaların sonuçları pes dedirtiyor.

Ferhadiye Mahallesi Hamikoğlu 1. Sokak içerisinde; yaklaşık bir hafta önce alt yapıdaki su sızıntısını tamir etmek için çalışma başlatan ekipler, bu sorunu giderdikten sonra kazılan alanı geri toprakla kapattılar. Bir süre sonra yolun kazılan kısmında asfaltlamak için gelen ekipler ise kazılan alanın yarısını asfaltlayıp yarısını asfaltlamadan gittiler. Mahalleli bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Atatürk Caddesi'nde de Benzer Durum

Malatya Belediyesi tarafından desenli kaldırımların yapıldığı Atatürk Caddesi'nde de yine alt yapıdaki arıza nedeni ile kazı çalışması yapıldı. Sorunun giderilmesinin ardından burada da kazılan çukur tekrar kapatılırken, kaldırımın desenli kısmı ise gelişi güzel taşlarla örüldü. Caddede işyeri bulunan vatandaşlar, "İnönü Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde boydan boya desenli kaldırım yapıldı. Her arızadan sonra desenli kısımlar böyle yok olacak ise kaldırımlar için niçin o kadar para harcandı ve emek çekildi?" dediler.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız