SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyespor Malatya Şampiyonu

A- A+ PAYLAŞ

1. Amatör Büyükler Futbol Ligi A ve B grubu birincileri Malatya Şampiyonluğu için karşı karşıya geldiler.. A grubu birincisi Köy Hizmetleri'ni 5-2 mağlup eden B grubu birincisi Malatya Belediyespor, il şampiyonluğunu elde etti. Bu arada, Malatya'da yapılan, profesyonel futbol liglerinde takımı olmayan bölgelerin takımlarının katıldığı 3. Lige Terfi 1. kademe maçları da sonuçlandı ve Bayburt Köy Hizmetleri grup birincisi oldu.

MALATYA ŞAMPİYONLUĞU..
Geçtiğimiz haftalarda sona eren Malatya 1.Amatör Büyükler futbol liginde gruplarını birinci olarak kapatan Malatya Belediyespor ile Köy Hizmetleri bugün il birinciği için karşılaştılar. Sahadan 5-2 galip ayrılan B grubu birincisi Malatya Belediyespor, Malatya Şampiyonu olurken, 3.lige terfi grup maçları öncesinde hem ortaya koyduğu futbol hemde aldığı sonuçla umut verdi.

İnönü Üniversitesi sentetik cim sahasında oynanan maçta; Malatya Belediyespor’un golleri İsmail,Tuncay, Hüseyin, ve Ahmet’ten gelirken Köy Hizmetlerispor’un gollerini ise Yusuf ve Selim kaydetti…

Maç sonrasında ise 3.lige terfi gruplarında ilimiz temsil edecek olan iki takımın futbolcuları ve teknik adamları, dostluk mesajları verdiler…

3. LİGE TERFİ..
Öte yandan 3. Lige Terfi 1. kademe Malatya grubunun final maçı da Niğde Belediyespor ve Bayburt Köy Hizmetlerispor takımları arasında oynandı. Karşılaşmlayı 2-0 kazanan Bayburt Köy Hizmetleri, Malatya grubunu şampiyon olarak tamamladı ve Nisan ayında Erzurum'da yapılacak 2. kademe grubuna kalma hakkını elde etti. Malatya grubunda 4 takım mücadele etmiş, Tunceli Polisgücü ile Amasya Şekerspor takımları daha önce elenmişlerdi.

FOTOĞRAF: Malatya Belediyespor takımı..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız