SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeye 13.2 Milyon Kredi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin İller Bankası'ndan 13 milyon 201 bin TL kredi kullandığı bildirildi.

İller Bankası Elazığ 12. Bölge Müdürü Selahattin Özsoy, İl Koordinasyon Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Malatya ile ilgili yaptıkları çalışmaları dile getirdi. Malatya Belediyesi'nin İller Bankası'ndan 13 milyon 201 bin TL kredi kullandığı bildiren Özsoy, altyapı hizmeti yapmalarının yanı sıra kredi de verdiklerini vurguladı.

Darende ilçesinde yapılan kanalizasyonun yüzde 92 seviyeye geldiğini belirten Selahattin Özsoy , Ayvalı Kasabası ve Kuluncak ilçesinin kanalizasyon ihalesinin yapıldığını aktardı. Merkez Erenli Belediyesi'nin kanalizasyonunun proje aşamasında olduğunu bildiren Özsoy, Yaygın ve Şahnahan kasabalarının da ihalelerinin yapılacağını ifade ederek, Yazıhan Belediyesi binasının ihalesinin yapıldığını söyledi.

Özsoy, Malatya'da bu yıl 35 milyon TL kredi talebi olmasına rağmen 24 milyon 485 bin Tl kredi verdiklerini, bunun 13 milyon 201 bin TL'sinin Malatya Belediyesi'ne verilen kredi olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız