SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeye Bir Destek, Bir Protesto!..

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı İhsan Koca, AKP'li İl Genel Meclis üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ederek, içme suyu tartışmalarından dolayı destek verdi. Bu arada bir grup da, belediye önünde protesto gösterisi yaptı.

AKP'NİN DESTEK ZİYARETİ..
AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, partisinin İl Genel Meclis üyeleriyle birlikte son günlerde içme suyu tartışmalarının hedefi olan Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında bir açıklamada bulunan Koca, Malatya'daki son gelişmeler hakkında Belediye Başkanı Cemal Akın ile görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve içme suyu konusunda alınan tedbirleri anlattı.

Bir gazetecinin "Başbakan Erdoğan'ın, Malatya'da yaşanan ishal salgınının ardından Malatya Belediyesi'nin olayda ihmali bulunup bulunmadığını araştırmak, iddiaları incelemek üzere AKP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün'ü görevlendirdiği doğru mu?" sorusuna İl Başkanı İhsan Koca, Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün'ün bu hafta içinde Malatya'ya geleceği ve incelemenin parti içinde sürekli olarak yerel yönetimlerin çalışmalarıyla ilgili olacağı cevabını verdi.

BİR PROTESTO..
Malatya Belediyesi önünde toplanan bir grup, içme suyundaki kirlilik nedeniyle eylem yaptı.

Malatya Temel Haklar ve Özgürlükler Derneği adı altında Malatya Belediyesi önünde toplanan bir grup "Hayatımız kimlerin elinde?" yazılı bir pankart taşıdı ve belediyeyi içme suyu konusunda duyarsız kalmakla suçladı. Eylemci grup adına yapılan açıklamada, "Hayatımız kimlerin elinde?" adı altında düzenlenecek kampanyada toplanacak olan imzaların Malatya Valiliği ve Sağlık Bakanlığı'na gönderileceği kaydedildi.

Çok sayıda polisin de görev aldığı eylem olaysız bir şekilde sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız