SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeye Özel Açılış

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış kapsamında bulunmasına rağmen yeni belediye binası düzenlenen ayrı bir açılış törenine katıldı.

Erdoğan'ın yaptığı açılış ile ilgili Belediye'nin yayınladığı bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından yapılan ve Türkiye’nin örnek Belediye Hizmet Binalarından biri olan Yeni Belediye Hizmet Binasının Açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

10 Mart Salı Günü akşam saatlerinde mehteran takımı ve hava fişek gösterileri ile gerçekleştirilen açılış törenine, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya milletvekilleri, Belediye Başkanı H. Cemal Akın, ilçe ve Belde Belediye Başkanları, Daire Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Hizmet binasının kurdelasını keserek hizmete sunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Gerçekten Malatya’mızın şanına yakışır bir belediye başkanlığı hizmet binası oldu. Belediye hizmet binamız Malatya’mıza tüm Malatyalılara hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, kurdela kesiminden sonra, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın makamına geçerek bir süre istirahat etti. Ardından da Belediye Hizmet Binasında incelemelerde bulunarak, Başkan Akın’dan bina hakkında bilgiler aldı."

Başbakan bu açılışın ardından Erhaç Havaalanı'na hareket etti ve oradan Ankara'ya gitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız