SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeye Silahlı Baskın!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Battalgazi ilçe belediye binasına yapılan saldırıda 4 personel yaralandı. Olayın zanlısı polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre Hıdır A. (alttaki fotoğrafta, sakallı, mavi kabanlı) isimli şahıs satmış olduğu evinin içmesuyu abonelik işlemlerinin evini sattığı şahıs üzerine yapılması için bu kişiyle birlikte bir gün önce Battalgazi Belediye Başkanlığı binasına gitti.

Belediye personelinin iddialara göre, devir işlemleri için evi satın alan şahısın yeni bir abonelik başvurusunda bulunmasını söylemeleri üzerine Hıdır A. isimli şahıs personele hakeret etmesi üzerine karşılıklı sözlü
tartışmanın ardından şahıslar belediye dışına çıkarken durumun polise intikal etmesi üzerine şahıslar karakolda barıştırıldılar.

Bu olay, polis vukuat raporunda “Kaza İle Yaralanma” başlığı ile yer buldu. Mağdur olarak, 45 yaşındaki Hıdır A.’nın gösterildiği, Su Aboneliği Bürosu’nda Pazartesi günü meydana gelen olay Polis Raporu’nda şu bilgiyle yeraldı:

“16.11.2009 günü saat: 11.30 sıralarında ifadesi alınan mağdur; adresi verilen yerde bulunduğu sırada tansiyonunun düşmesi neticesi bayıldığını ve yaralandığını, olay ile ilgili olarak şikayetinin bulunmadığını beyan etmiş olup, hazırlanan tahkikat evrakları adli mercilere ikmalen gönderilecektir.”

İlk günkü olayda şikayetçi olmayan Hıdır A. bu sabah saatlerinde pompalı tüfekle belediye önüne gelerek mesaiye gelen belediye personeline 8 el ateş etti. Açılan ateş sonucu Recep Köme, Fatih Özen, Ahmet Ulubaba (fotoğraftaki) ve Hüseyin Gelirli yaralandı.

Yaralılar ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne ve Malatya Devlet Hastahanesi'ne kaldırılırken, zanlı polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

MALATYA BELEDİYE BİNASINDA..
Öte yandan polise başvuran 45 yaşındaki R.K. adlı şahıs, aralarında anlaşmazlık olan Ü.K. adlı şahıs tarafından Malatya Belediye binası içerisinde tehdit edildiğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis Ü.K.’yi arıyor.

FOTO: Görüş- İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız