SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeye Yeni Araçlar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından ağaç sökme dikme makinesi, yol çizme makinesi ve 2 adet seyyar dizel ışık kulesi alındığı bildirildi.

Malatya Belediyesi'nin ihtiyaç duyduğu araçlardan biri olan yol çizme aracının, 349 bin TL'ye alındığı ve aracın teknik özellikleri itibariyle Türkiye'de ilk defa Malatya Belediyesinde kullanılmaya başlandığı belirtilerek, yol çizme aracıyla yeni düzenlenen tüm cadde ve sokaklarda trafik çizgilerinin daha düzgün ve kaliteli bir şekilde çizileceği ifade edildi. Özellikle akşam saatlerinde meydana gelen arızalara daha hızlı ve seri bir şekilde müdahale edebilmek, geceleri devam eden çalışmalar sırasında herhangi bir aksaklık veya gecikme olmaması, ayrıca olası afet durumlarında olay yerinin aydınlatılmasında kullanılmak amacıyla da 37 bin TL'ye iki adet seyyar dizel ışık kulesi alındığı ve ışık kulelerinin her birinin yaklaşık 3-4 dönüm alanı aydınlatma kapasitesine sahip olduğu bildirildi.

Devlet Malzeme Ofisi'nden 201 bin TL'ye alınan ağaç sökme dikme makinesinin monte edildiği ve aracın hizmete hazır bir şekilde teslim alındığı belirtildi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yatırımların daha hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılmasını temin etmek amacıyla, araç ve gereç parkını yenilemeye devam ettiklerini kaydederek, "Yatırım ve hizmetlerimizi daha kısa sürede hemşerilerimizin hizmetine sunmak için araç parkımızı yenilemeye devam ediyoruz. Şehrimizin daha yaşanılabilir bir kent olması amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalar, yeni alınan araçlar ile daha hızlı bir şekilde gerçekleşiyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız