SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Belediyeyle Sorunumuz Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret ederek, göreve yeniden seçilmesinden dolayı başarı temennisinde bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Hayırlı olsun ziyaretine geldik. Biz her zaman esnaflarımız ve odalarımızla zaman zaman görüşüyoruz. Bundan sonraki süreçte de şehrin sorunları ve sektörel bazda odalarımızdan gelecek talepler olacaktır. Bunları birlikte çözeceğiz" dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, "Sorunları el birliği ve gönül birliği ile anlaşarak çözüyoruz. Bazı sorunlar kamuoyuna başka türlü aktarılsa da bizim Belediye ile bir sorunumuz yoktur. Bizim değir kurumlarla da bir sorunumuz yoktur. Esnaf ve sanatkarların sorunlarına dile getirmek bizim görevimizdir" şeklinde konuştu.

AKP'DEN ZİYARET..
AKP İl Başkanı Mustafa Şahin de, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret ederek, seçimde tekrar başkanlığa seçilmesinden dolayı başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan Şahin, "Tekrar esnafımızın güvenini alarak bu makama seçilen sayın başkanımız Şevket Keskin'e başarılar diliyoruz. Sivil toplum kuruluşları demokrasi için vazgeçemeyeceğimiz unsurlardır. Hem esnaflarımızın sorunlarını çözümüne katkı sağlamak ve hükümet nezdinde esnafın haklarını arama noktasındaki bugüne kadar sayın başkan ve ekibinin yapmış olduğu çalışmaları takdirle izlemekteyiz. Bazı marjinal böyle bir takım sivil örgütleri altında siyaset yapmayı
düşünenlerin aksine esnafımızın hakkını arama noktasında herhangi bir siyasi düşüncenin yanında yer almadan bugüne kadar çizgilerini hep muhafaza ettiler. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Özelikle de esnafa yakışanda budur" dedi.

Dondan zarar gören kayısı üreticisine destek verilmesi ile ilgili çalışma hakkında da bilgi veren Şahin, "Köylü kesimimiz ve tarımla uğraşan kesim ile birlikte Ziraat Odaları arayıp teşekkür ettiler. Dondan çıkan zararın yüzde yüz karşılanması mümkün değil. Malatya'da 700 bin dekar alanda kayısı var. Bunu 150 TL ile çarptığımızda 105 milyon TL yapıyor. Ancak şuanda diyelim ki yüzde 40'ı gitmişse, en azında 60 milyon TL Malatya'ya girmiş olacak. 2006 yılında böyle bir durumda 16.5 milyon TL para
ödenmişti çiftçimize" diye konuştu.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, "Esnaf ekonominin omurga kemiği ve sosyal barışın simgesidir. Biz bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz, ancak herkesin günlünde bir siyasi parti vardır. Ancak bu makama seçilince tüm partiler bizim için aynı mesafededir. Önemli olan esnaf ve sanatkarın sorunlarıyla birlikte Malatya'nın sorunlarına çözüm bulmaktır. Malatya için ne yapılırsa biz yanınızdayız. Yanlışta yapılırsa oturur bunu eleştiririz. Biz dondan dolayı kayısı üreticisine destek verilecek olmasından dolayı Başbakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız