SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Belge Operasyonu'na Destek!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kurulu Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneği (AHDD) İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Mehmet Turcan, darbe ve kaos planı yapanların adalet önünde hesap vermesi gerektiğini savundu.

Dernek binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan AHDD İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Mehmet Turcan, "Gözbebeğimiz ve gururumuz Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine yuvalanmış cuntacı ve darbeci bir yapılanmanın kaos ve komplo planlarıyla hükümete, devlete ve millete yönelik bir darbe planı hazırladıkları yönünde kamuoyuna yansıyan haberler bir sivil toplum kuruluşu olan Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneği tarafından ibretle ve dikkatle izlenmektedir. Hiçbir zümre ve sınıfa hukuk önünde ayrıcalık tanınamaz. Hiçbir devlet organı Anayasa ve kanunlardan kaynaklanmayan bir yetkiyi kullanamaz. Her ne pahasına olursa olsun, kim olursa olsun devlete ve millete karşı komplo, kaos ve darbe planı hazırlayanlar, hukuk önünde hesap vermelidir. Cuntacı, darbeci ve illegal yapılanmalardan hukuk önünde hesap sorulmalıdır. Bu gibi illegal oluşumların gözbebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerini kurumsal manada yıpratmalarına izin verilmemelidir.

Demokrasiye, insan haklarına, hukukun üstünlüğüne inancı ve saygısı olan herkesin, her sivil toplum kuruluşunun ve her meslek kuruluşunun, tepkisiz kalamayacağı millete ve hükümete darbe ve kaos planının arkasında olanların adalet önünde hesap vereceklerini ümit ediyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız