SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belindeki Silahı Çekerken Kendini Yaraladı

0
Güncellendi - 2020-01-10 03:10:52
Belindeki Silahı Çekerken Kendini Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Fahri Kayahan Bulvarı'nda seyir halindeki aracında kazara silahla kendini vuran sürücü yaralandı.

Olay, saat 23.45 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Şeyh Bayram Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre;  Fahri Kayahan Bulvarı Rabia Parkı mevkiinde içerisinde 3 arkadaşının bulunduğu 44 AAK 767 plakalı aracı ile seyir halinde olan Y.K. belindeki silahını çıkarmaya çalışırken silahın birden ateş alması sonucunda karın boşluğundan yaralandı.

Arkadaşların yardımı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Y.K. burada tedavi altına alındı. Y.K.'nın, sağlık görevlisine verdiği silah, bu görevli tarafından polise teslim edildi.

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği ve hastane otoparkına parkedilen araçta detaylı inceleme yaparken,Y.K.'nın aracında bulunan 3 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız