SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Belirlediğimiz Futbolcular Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:51:53
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, transferle ilgili olarak görüşmelerinin olduğunu ifade ederek, Boluspor maçından sonra transfer için düğmeye basacaklarını söyledi.

Ravcı, devre arası mutlaka transfer yapacaklarını kaydederek, yapılacak transferlerle takım içerisindeki rekabetin artacağını belirtti.

"Takımın yükselen bir form grafiği var"

Takımın her geçen gün yükselen bir form grafiğinin olduğuna dikkat çeken Ravcı, "Özellikle bu hafta skor olarak olmasa da oyun anlamında takımımızdan memnunuz. Bundan dolayı da oyuncularımızı kutluyoruz. Futbolcular böyle mücadele ettikleri sürece, bizi yenebilecek bir takım yoktur. Çünkü kaybettiğimiz maçlarda bireysel hatalardan mağlup olduk. Artık bu hatalarımıza da yapmıyoruz. Eksikliklerimizi yavaş yavaş giderdik. Takımın her hafta yükselen bir form grafiği var. Benim görüşüm Samsunspor maçıyla bu tavan yaptı. Bütün maçları değerlendirirsek eğer Samsunspor maçında ikinci yarıda takımın gösterdiği performans büyük beğeni topladı. Özellikle takımımız ikinci yarıda rakibi karşısında mücadele, istek, arzu ve pozisyon arayışı bizi mutlu etti. Maçın son dakikasına kadar oyuncularımız gol bulmak için çaba sarf etmesi takdire şayandı. İyi bir müsabaka oldu. Sadece gol eksikti. Samsunspor takımı gerçekten çok kaliteli bir takım. Son haftalarda bir düşüş gösteriyorlardı ama onlarda biran önce toparlanmak istiyorlardı” dedi.

"Taraftarlarımıza yepyeni bir Yeni Malatyaspor izlettireceğiz"

Ravcı, ikinci yarıda yapacakları takviyelerle birlikte taraftarlara yepyeni bir Yeni Malatyaspor izlettireceklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Taraftarımıza her maç olduğu gibi bu maçta da teşekkür ediyorum. Büyük Malatya taraftarına yakışanı yaptılar. Doksan dakika takımlarını desteklediler. Maçın sonuna kadar ateşleyici güç oldular. Büyük Malatya taraftarına yakışan bu görüntüyü maçlarda ortaya koydukları için teşekkür ediyorum. İnşallah Boluspor maçıyla da ligi istediğimiz yerde bitireceğiz. Onları da mutlu edeceğiz. Ligin ilk yarısına giriyoruz. İlk yarıyı Boluspor maçıyla kapatacağız. İkinci yarıda takıma yapılacak takviyeler ile daha güzel yerlere geleceğiz. İkinci yarıda taraftarlarımıza yepyeni bir Yeni Malatyaspor izlettireceğiz." 

"Listemizde olan, belirlediğimiz futbolcular var"

Transfer çalışmalarıyla ilgili de açıklamada bulunan Ravcı, "Transfer çalışmalarımızı sürüyor. Teknik direktörümüz ile sürekli istişare içindeyiz. Devre arası takıma mutlaka takviyeler olacak. Özellikle devre arası transferler zordur. İhtiyacımız olan bölgelere mutlaka transfer yapılacak. Ben transferden önce takımda her oyuncunun mutlaka alternatifi olmasını gerektiğini düşünüyorum. Takımda bizim için rekabet önemlidir. Rekabet beraberinde başarıyı da getirir. Anlaştığımız oyuncular yoktur. Belirlediğimiz oyuncular var. Onun için Boluspor maçının bitmesini bekliyoruz. Akabinde transfer çalışmalarını hızlandıracağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız