SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belirsizlik Devam

A- A+ PAYLAŞ

Ara transferde kadrosunu takviye edemeyen ve dağılma noktasına gelen Malatyaspor'un akıbeti ile ilgili görüşmeler yapılırken, 3 futbolcunun daha takımdan ayrıldıkları öğrenildi.

Malatyaspor'un Pazar günkü Elazığ maçına, büyük bir olasılıkla, geçici olarak takımı çalıştıran Teknik Direktör Mehmet Duman nezaretinde genç bir kadroyla gidebileceği belirtiliyor.

Malatyaspor'da Mehmet Aydın başkanlığındaki yönetimin, Ercüment Coşkundere ve teknik yönetim ile menajer Cem Yücel'in istifalarının ardından, sözleşmesini fesheden Celil'den sonra, Fatih Sezer, Mahmut Acar ve Mustafa Sert'in de sözleşmelerinin fesih işlemini yaptırdıkları öğrenildi.

Pazar günü ayrıca kongresi bulunan Malatyaspor'da, istifalarını açıklamış olan mevcut yönetimin, takımın akıbeti ile ilgili herhangi bir kesin karar alınmamasına rağmen kadrodaki futbolcuların bazılarının sözleşmelerini feshetmesi uygun bulunmazken, "Pazar günü kongre var. Belki de buradan bir sonuç çıkabilecek. Ama istifasını açıklamış olan bir yönetimin fesih işlemi yapması doğru değil. Bırakın gelecek varsa onlar yapsınlar. Takımın mevcut kadrosundakileri niye gönderiyorlar, anlayamadık? Malatyaspor eğer ligden çekilmeyecekse, kapanmayacaksa, kadro niye zayıflatılıyor. Her maçta 8-10 gollü mağlubiyetlerle takımın bir de sahada rezil olması mı isteniyor?" eleştirileri geldi.

Öte yandan, 24 Ocak Pazar günü yapılması gerekiyorken, çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 31 Ocak Pazar gününe ertelenen kongrenin saatinin erkene alındığı öğrenildi. Özel İdare Salonu'ndaki kongrenin 09.00'da başlatılacağı haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız